PSP Hako dan FULL PSX OYUNLARI 1

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Psp için Ps1 Oyunları kategorisinde hako tarafından oluşturulan Hako dan FULL PSX OYUNLARI 1 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 139,687 kez görüntülenmiş, 440 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Psp için Ps1 Oyunları
Konu Başlığı Hako dan FULL PSX OYUNLARI 1
Konbuyu başlatan hako
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Umutbabapro

leventgoksel

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 24, 2008
30
0
6
48
hako resident evil 2 yi indirdim.dosyaları raradan çıkarırken hata veriyor.haberin olsun dostum

şota

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 30, 2008
6
0
1
42
hocam uploadlar super valla eline saglık. Eskileri yağd ettik sayende:D:D
bi de resident evil 3 nemesisi. save inide ındırdım. oyunun ana menusu gelıyo new game den sonra vıdeolarda gelıyo ama oyun acılmıyo. işin ilgiç yani save de kı bazı yerlerden oyun baslıyo ama herhangı bır kapıdan gırınce onun devam etmıyo... bılmem anlatabıldımmı. baska oyunlarda ındırdım ama bı re3 arıza yaptı..

nonfire

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 30, 2008
109
2
18
35
Siteye Git
vay be fena calısma yorulmak bılmeden emek verılmıs resmen elıne saglık

POPSLOADER olmadan oyunları oynayamazmıyız eboot degıller mı ?

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
9,304
17,253
113
hocam uploadlar super valla eline saglık. Eskileri yağd ettik sayende:D:D
bi de resident evil 3 nemesisi. save inide ındırdım. oyunun ana menusu gelıyo new game den sonra vıdeolarda gelıyo ama oyun acılmıyo. işin ilgiç yani save de kı bazı yerlerden oyun baslıyo ama herhangı bır kapıdan gırınce onun devam etmıyo... bılmem anlatabıldımmı. baska oyunlarda ındırdım ama bı re3 arıza yaptı..
Popsloader_380v2 popsloader kullanmalısın ve uygun pops ("pops 3.40") dır..

ilhantam

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 22, 2008
10
0
1
slm hako senden bi ricam war soul reavar oyununu tek part halinde vermissin oyunu indirmeyi denedim baglanti bi yerden sonra kesiliyor oyunu part halinde upload yaparmisin tesekkurler

kralgoku

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 19, 2008
50
2
8
38
hako abi :D bende psploader istiyomda benim versiyonum 3.71m32 verdiğin uymazmı uymassa benimkine göre olanı nerden bulabilirim :S

sas1117

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ağu 11, 2008
294
66
28
hocam temiz iş yapmısın çok güzel arsiv
bende zaten tum psx oyunları var kendim convert ediyorum sen Resident Evil 1 Director's Cut vermişşin o 3 secenek olan resident evil mi?Advanced standart falan.Cut bende yok orjinal japon versiyonu var en kanlı olan ingilizce menu.Cut vardı ama onda clarie ile pardon jille 2.katta New Bloodtaki( Resident Evil Ø,(バイオハザード) Billy Coen'in launcerini alınca donuyordu hoş hiç kullanmadığım bir silah ama senin verdiğin oyunda da donuyor mu acaba meraktan sordum hata mı var o oyunda.Bİrde bi resi 2 var bende kareye basınca bölum seciyorsun.Bi keresinde clarie ile gidilen yere ısınlanmıstım bi kere de direk laboratuara girmiştim oyunun basından cok i bişe.:s

kralgoku

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 19, 2008
50
2
8
38
abi sağol tekrar bir şoracam indirdiğim 3 oyun var alien in the dark mortal kombot sub zero musahi 2 si çalıştı ama
musahi .alışmadı şöle çalışmadı oyun açılıyo seçenekler kısmıda geliyo demoyu gösteri ufak bir şey basmassan demodan sonra siyah ekran geliyo kalıyo basardanda chapter1 yazısından sonra kalıyo acaba sorun nede