PSP Hako dan FULL PSX OYUNLARI 1

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Psp için Ps1 Oyunları kategorisinde hako tarafından oluşturulan Hako dan FULL PSX OYUNLARI 1 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 139,748 kez görüntülenmiş, 440 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Psp için Ps1 Oyunları
Konu Başlığı Hako dan FULL PSX OYUNLARI 1
Konbuyu başlatan hako
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Umutbabapro

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
9,305
17,257
113
Heavens Will JPN FULL ISO 461 MB

PSP ana menüde (ilk sayfa) seplugins klasörün varsa ve içinde popsloader klasörü varsa...recovery den prx leri enable yaptıysan....

game den oyuna girmek için X tuşuna basmadan önce R tuşunu basılı tut liste önüne gelene kadar bırakma R Tuşunu..

bu tuşa basılı tutarken oyunu aç yani X tuşuna bas.. bekle..

Son düzenleme:

kralgoku

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 19, 2008
50
2
8
38
PSP ana menüde (ilk sayfa) seplugins klasörün varsa ve içinde popsloader klasörü varsa...recovery den prx leri enable yaptıysan....

game den oyuna girmek için X tuşuna basmadan önce R tuşunu basılı tut liste önüne gelene kadar bırakma R Tuşunu..

bu tuşa basılı tutarken oyunu aç yani X tuşuna bas.. bekle..
bunu da yaptım abi ama genede olmadı attığım her oyun çalışıyo aslında buda çalışıyo ama oyunua başlamıyo yani new game diyosun demo geçiyo sonra siyah ekran gelip kalıyo sorun ne anlamadım verdğin diğer oyunlarıda indirdim hiç birinde sorun yok indirdiklerimin sadece bunda var acaba oyunmu bozuk yoksa benim versiyondanmı onu düğşünüyom başka yerden full iso sunu indirdim şimdi opnu çevirip deniyecem bakalım

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
9,305
17,257
113
sen her oyunun original flash ile çalışacağını sanıyorsun.. psx oyunları değişik popslarda çalışır.popsloader bunun için var.. benim verdiğim oyunlar zaten full.. oyunun altında hangi pops ile çalıştığı yazıyor..

neverible

Erişim Engelli
Eyl 12, 2008
1
0
1
hako d'rektor kat j'lle 2/ katta oyun donuyor mu donmuyor mu senden cevap bekleyene kadar 'nd'r'yorum simdi adam yerine koyup biseyde yazmamisin ona bozulmadim bilmiyorsun heralde ama adamin 3/70 versiyonuyla oyna dur sen urasmaya devam et cevap verme ben indirir bakarim bence donuyor olmasi lazim neyse ayrica yalakalik olsun diye guzel arsiv dedim guzel olarak begendi[im tek sey galerians menusuydu okadar da iyi oyunlar de[il belki bazilarina iyi gelmistir ama en azindan resident evil 1 orginal olmamis dandik versiyonu indirmeye bile de[mez

sas1117

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ağu 11, 2008
294
66
28
ben emre arkadasimin makinasindan mesaj yazdim emre yazmis g'b' oldu duzelt'yorum sas1117 den girmedi[im otomatikman olan bisey yanlisik olmasin lutfen sedat ben
hako d'rektor kat j'lle 2/ katta oyun donuyor mu donmuyor mu senden cevap bekleyene kadar 'nd'r'yorum simdi adam yerine koyup biseyde yazmamisin ona bozulmadim bilmiyorsun heralde ama adamin 3/70 versiyonuyla oyna dur sen urasmaya devam et cevap verme ben indirir bakarim bence donuyor olmasi lazim neyse ayrica yalakalik olsun diye guzel arsiv dedim guzel olarak begendi[im tek sey galerians menusuydu okadar da iyi oyunlar de[il belki bazilarina iyi gelmistir ama en azindan resident evil 1 orginal olmamis dandik versiyonu indirmeye bile de[mez

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
9,305
17,257
113
Poloyalı kardeşimiz jusexe (hako supported)tarafından benim adıma upload edilmiştir.

oyunun altında yukarıdaki yazı yazıyor.. okumadınmı.. yani o oyunu ben upload etmedim.. sorduğun her soruya cevap alacaksın diyede bir şey yok.. yalakalık yapmana da gerek yok.. beğenmiyorsan bunu rahatça yazabilirsin..

sas1117

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ağu 11, 2008
294
66
28
okadar dikkatli bakamadım arkadasım kusura bakma passworda bile bakmıyorum hako dur diye malum zamanımız değerli linklere bakıp geçiordum kusuruma bakma...neyse benim kotu bir niyetim yok zaten kottu biri değilim tuna beni tanır ben cevap istemedim zaten adamın versiyonu bilmem kaçmısta laf yetiştireceğine bana yazsan bi giren cıokan olmazdı bana ama bozuldum bende versiyonu yukseltmek daha kolay sanki konvansiyonel bağları anlatır gibi ayar cekmişin adama ya yazmayınca tepki gosterdim.b
begenmesemde begenmiş gibi yapmak zorunda kalıyorum yoksa tepki çekiyor inan birde emek var babanın hayrına sebil gibi dağıtmısın terbiyeszlikl olurdu begenmedim desem ama allah var rapid olayı olmadığı için 250 ile indirdi resi 1 ama alamadım emrelerden acele çıkınca onun makınasında kalmıs.ben sana oyun domnuyor mu dedim araya donmuyor diyebilirsin yada demessin çok zor geldi sanırım yoğunuz galiba

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
9,305
17,257
113
bak ben elimden geldiği kadar her probleminizi çözmeye çalışıyorum.. laf yetiştirdiğim dediğin arkadaşın oyunu oynayamıyor ama sen oynuyorsun onun problemi daha önemli..ve her mesaja cevap yazıyorum.. senin mesajını görmedim.. hatırlatabilirdin..

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,736
60,654
113
44
Siteye Git
okadar dikkatli bakamadım arkadasım kusura bakma passworda bile bakmıyorum hako dur diye malum zamanımız değerli linklere bakıp geçiordum kusuruma bakma...neyse benim kotu bir niyetim yok zaten kottu biri değilim tuna beni tanır ben cevap istemedim zaten adamın versiyonu bilmem kaçmısta laf yetiştireceğine bana yazsan bi giren cıokan olmazdı bana ama bozuldum bende versiyonu yukseltmek daha kolay sanki konvansiyonel bağları anlatır gibi ayar cekmişin adama ya yazmayınca tepki gosterdim.b
begenmesemde begenmiş gibi yapmak zorunda kalıyorum yoksa tepki çekiyor inan birde emek var babanın hayrına sebil gibi dağıtmısın terbiyeszlikl olurdu begenmedim desem ama allah var rapid olayı olmadığı için 250 ile indirdi resi 1 ama alamadım emrelerden acele çıkınca onun makınasında kalmıs.ben sana oyun domnuyor mu dedim araya donmuyor diyebilirsin yada demessin çok zor geldi sanırım yoğunuz galiba
Aşırı derecede argo kelimeler kullanıyorssun sas1117 biraz daha kelimelerini seçmelisin,seni tanıdığım kadar konu ile alakadar olan arkadaşlarıda tanıyorum kimseye ayrıcalık gösteremem burası bir forumdur forumu yaşatanlarda yorumlardır biraz daha yazdıklarımıza dikkat edelim

Kasatka

Duayen Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 24, 2008
776
74
28
Bu tip seylere hic tahammulum yok malesef,
Bu site bana duzen i cagiristiriyor ve duzeni asla ve asla bozdurmam.
Bi daha yazarken ne yazdiginizi once okuyun sonra gonder tusuna basin yok yazdiginizi anlamayacak kapasitede iseniz yaninizdan birine okutun eger onay verilirse sonra gonderin yok hem anlamiyorsunuz hemde yaninizda kimse yoksa mesaj atmayin bu daha hayirli olur sizin icin.

Bu tur bir mesaj gordugum de siz yada baska biri once uyalacak sonra uyarilmaksizin suresiz uzaklastirilacak ki siz su an uyarinizi aldiniz. Bizim laf ebelerine su an ihtiyacimiz yok hocam. Biraz daha duzgun , adapli cumleler lutfen.