Hasır Şapka Minis Oyun Uploadları (A'dan Z'ye tüm minisler) (Hepsi 5.00 M33-6 Uyumlu)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde McPsp Iso Oyunları kategorisinde Hasır Şapka tarafından oluşturulan Hasır Şapka Minis Oyun Uploadları (A'dan Z'ye tüm minisler) (Hepsi 5.00 M33-6 Uyumlu) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 22,121 kez görüntülenmiş, 54 yorum ve 9 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı McPsp Iso Oyunları
Konu Başlığı Hasır Şapka Minis Oyun Uploadları (A'dan Z'ye tüm minisler) (Hepsi 5.00 M33-6 Uyumlu)
Konbuyu başlatan Hasır Şapka
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ktasliel

Shadow King

Erişim Engelli
Ara 13, 2009
208
1
18
Arkadaşlar bu minis oyunları tam olarak ne oluyor?
Minis oyunlar benim bildiğim kadarıyla küçük oyunlar. Bu oyunların grafiği diğer oyunlara göre daha az olup daha basit oyunlardır. Bu şekilde de az yer kaplamaktadırlar. Benim bildiklerim bu kadar bilen arkadaşlar daha kapsamlı anlatabilirler.

Bu arada Haır Şapka tebrikler çok güzel bir konu açmışsın sunum falan her şey çok güzel. Tebrikler....

karakedi

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 21, 2009
91
0
6
hasır sapka yazmıssın yha bnde one piecedeki luffy minismi oyunumu oldu sandım keske olsaydı:02::e::e::e:

BloodHunter

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 6, 2009
68
0
6
Başlığı anasayfadan görünce One Piece oyunu çıkmış diye heyecanlandım bir girdim minis :( :D

Omar

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 26, 2009
129
0
16
44
Minis oyunlar benim bildiğim kadarıyla küçük oyunlar. Bu oyunların grafiği diğer oyunlara göre daha az olup daha basit oyunlardır. Bu şekilde de az yer kaplamaktadırlar. Benim bildiklerim bu kadar bilen arkadaşlar daha kapsamlı anlatabilirler.

Peki bunlar orjinal sony oyunları mı yoksa homebraw oyunları mı?
]

Hasır Şapka

Forumu Benimsemiş
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 8, 2008
111
329
63
36
Peki bunlar orjinal sony oyunları mı yoksa homebraw oyunları mı?

Yine kendi bilgilerime dayanarak cevap vereceğim. Evet bunlar orjinal Sony oyunlarıdır. Homebraw değillerdir.
minis oyunlarının en önemli özelliği sadece Playstation Store (psn) üzerinden indirilebilmeleri, kutu olarak satışa çıkmazlar.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
bu siteden minisler ile ilgili bilgi edinebilirsiniz.

Shadow King

Erişim Engelli
Ara 13, 2009
208
1
18
Ayrıca minisler homebraw değildir. Aynı iso gibi minis oyunları da iso klasörüne atılır.

Scavus

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 25, 2008
1,506
48
48
39
Siteye Git
Böyle Paylaşıma Can Kurban Süper Hazırlanmış. Konu Sabit Sonunda Neyin Ne Oldugunu Görüp İndirebilrecegim​

Hasır Şapka

Forumu Benimsemiş
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 8, 2008
111
329
63
36
Böyle Paylaşıma Can Kurban Süper Hazırlanmış. Konu Sabit Sonunda Neyin Ne Oldugunu Görüp İndirebilrecegim​
teşekkürler Scavus, valla çok uğraştırdı, uploadlar ramazanda bitmişti üşenip konuyu hazırlayamamıştım bayramda ancak yetiştirdim :D