Teşekkürler
diamond13 Kayıtlı Üye Kayıtlı Üyemiz Ara 28, 2011 155 16 18 Kas 29, 2025 Öne çıkan konu #91 Teşekkürler
zordaglar Kayıtlı Üye Kayıtlı Üyemiz Eki 1, 2014 76 4 8 Ara 3, 2025 #92 arif02' Alıntı: Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. PKG UPLOAD VE PKG CEVİRME ☆ARİF02 Ps4 Test ☆Arif02 Paketleme: ☆Arif02 YAMA YAPAN ☆@zartzurt456 NOT:YAMA SAHİBİNE ULAŞAMADIM SIKINTI ÇIKARSA KALDIRIRIM PS4 YAMALR İÇİN KANALIMA ABONE OLUN VE TAKİPTE KALIN GELİŞMELER İÇİN PS4 KONSOL SAHİPLERİN TÜRKÇE YAMA OYUNLAR İÇİN KANALIMA ABONE DESTEĞİ BEKLİYORUM ARKADAŞLAR HALEN KANALIMIZ BÜYÜMÜYOR LÜTFEN DESTEK OLUN ONLARCA YAMA PAYLAŞTIM SADECE ABONE OLAÇAKSINIZ ÇOK ŞEY İSTEMİYORUM KURULUM VİDEO YAMA LİNKİ [Gizli içerik] Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... Darksiders 3
arif02' Alıntı: Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. PKG UPLOAD VE PKG CEVİRME ☆ARİF02 Ps4 Test ☆Arif02 Paketleme: ☆Arif02 YAMA YAPAN ☆@zartzurt456 NOT:YAMA SAHİBİNE ULAŞAMADIM SIKINTI ÇIKARSA KALDIRIRIM PS4 YAMALR İÇİN KANALIMA ABONE OLUN VE TAKİPTE KALIN GELİŞMELER İÇİN PS4 KONSOL SAHİPLERİN TÜRKÇE YAMA OYUNLAR İÇİN KANALIMA ABONE DESTEĞİ BEKLİYORUM ARKADAŞLAR HALEN KANALIMIZ BÜYÜMÜYOR LÜTFEN DESTEK OLUN ONLARCA YAMA PAYLAŞTIM SADECE ABONE OLAÇAKSINIZ ÇOK ŞEY İSTEMİYORUM KURULUM VİDEO YAMA LİNKİ [Gizli içerik] Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... Darksiders 3
asddfgh Tanınmış Üyemiz Kayıtlı Üyemiz May 16, 2021 1,036 524 113 Ocak 9, 2026 #94 Teşekkürler eline sağlık.
oxman Yeni Üyemiz Kayıtlı Üyemiz Eki 4, 2025 21 0 1 Ocak 16, 2026 #95 arif02' Alıntı: Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. PKG UPLOAD VE PKG CEVİRME ☆ARİF02 Ps4 Test ☆Arif02 Paketleme: ☆Arif02 YAMA YAPAN ☆@zartzurt456 NOT:YAMA SAHİBİNE ULAŞAMADIM SIKINTI ÇIKARSA KALDIRIRIM PS4 YAMALR İÇİN KANALIMA ABONE OLUN VE TAKİPTE KALIN GELİŞMELER İÇİN PS4 KONSOL SAHİPLERİN TÜRKÇE YAMA OYUNLAR İÇİN KANALIMA ABONE DESTEĞİ BEKLİYORUM ARKADAŞLAR HALEN KANALIMIZ BÜYÜMÜYOR LÜTFEN DESTEK OLUN ONLARCA YAMA PAYLAŞTIM SADECE ABONE OLAÇAKSINIZ ÇOK ŞEY İSTEMİYORUM KURULUM VİDEO YAMA LİNKİ [Gizli içerik] Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler
arif02' Alıntı: Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. PKG UPLOAD VE PKG CEVİRME ☆ARİF02 Ps4 Test ☆Arif02 Paketleme: ☆Arif02 YAMA YAPAN ☆@zartzurt456 NOT:YAMA SAHİBİNE ULAŞAMADIM SIKINTI ÇIKARSA KALDIRIRIM PS4 YAMALR İÇİN KANALIMA ABONE OLUN VE TAKİPTE KALIN GELİŞMELER İÇİN PS4 KONSOL SAHİPLERİN TÜRKÇE YAMA OYUNLAR İÇİN KANALIMA ABONE DESTEĞİ BEKLİYORUM ARKADAŞLAR HALEN KANALIMIZ BÜYÜMÜYOR LÜTFEN DESTEK OLUN ONLARCA YAMA PAYLAŞTIM SADECE ABONE OLAÇAKSINIZ ÇOK ŞEY İSTEMİYORUM KURULUM VİDEO YAMA LİNKİ [Gizli içerik] Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler
Salih1221 Yeni Üyemiz Kayıtlı Üyemiz Ocak 15, 2026 8 3 3 Ocak 16, 2026 #96 arif02' Alıntı: Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. PKG UPLOAD VE PKG CEVİRME ☆ARİF02 Ps4 Test ☆Arif02 Paketleme: ☆Arif02 YAMA YAPAN ☆@zartzurt456 NOT:YAMA SAHİBİNE ULAŞAMADIM SIKINTI ÇIKARSA KALDIRIRIM PS4 YAMALR İÇİN KANALIMA ABONE OLUN VE TAKİPTE KALIN GELİŞMELER İÇİN PS4 KONSOL SAHİPLERİN TÜRKÇE YAMA OYUNLAR İÇİN KANALIMA ABONE DESTEĞİ BEKLİYORUM ARKADAŞLAR HALEN KANALIMIZ BÜYÜMÜYOR LÜTFEN DESTEK OLUN ONLARCA YAMA PAYLAŞTIM SADECE ABONE OLAÇAKSINIZ ÇOK ŞEY İSTEMİYORUM KURULUM VİDEO YAMA LİNKİ [Gizli içerik] Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... eyvallah
arif02' Alıntı: Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. PKG UPLOAD VE PKG CEVİRME ☆ARİF02 Ps4 Test ☆Arif02 Paketleme: ☆Arif02 YAMA YAPAN ☆@zartzurt456 NOT:YAMA SAHİBİNE ULAŞAMADIM SIKINTI ÇIKARSA KALDIRIRIM PS4 YAMALR İÇİN KANALIMA ABONE OLUN VE TAKİPTE KALIN GELİŞMELER İÇİN PS4 KONSOL SAHİPLERİN TÜRKÇE YAMA OYUNLAR İÇİN KANALIMA ABONE DESTEĞİ BEKLİYORUM ARKADAŞLAR HALEN KANALIMIZ BÜYÜMÜYOR LÜTFEN DESTEK OLUN ONLARCA YAMA PAYLAŞTIM SADECE ABONE OLAÇAKSINIZ ÇOK ŞEY İSTEMİYORUM KURULUM VİDEO YAMA LİNKİ [Gizli içerik] Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... eyvallah
DrNuclear Yeni Üyemiz Kayıtlı Üyemiz Ocak 4, 2026 15 1 1 Ocak 18, 2026 #97 İndirdiğimiz tr yama dosyaları ile videodaki anlatım çok benzemiyor. Ayrıca kullandığı programların birine ulaşıyor diğerine ulaşamıyorum. yamayı tekrardan sade şekilde yükleyebilir misiniz
İndirdiğimiz tr yama dosyaları ile videodaki anlatım çok benzemiyor. Ayrıca kullandığı programların birine ulaşıyor diğerine ulaşamıyorum. yamayı tekrardan sade şekilde yükleyebilir misiniz
adsffg Yeni Üyemiz Kayıtlı Üyemiz Ocak 23, 2026 1 0 1 Ocak 23, 2026 #99 arif02' Alıntı: Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. PKG UPLOAD VE PKG CEVİRME ☆ARİF02 Ps4 Test ☆Arif02 Paketleme: ☆Arif02 YAMA YAPAN ☆@zartzurt456 NOT:YAMA SAHİBİNE ULAŞAMADIM SIKINTI ÇIKARSA KALDIRIRIM PS4 YAMALR İÇİN KANALIMA ABONE OLUN VE TAKİPTE KALIN GELİŞMELER İÇİN PS4 KONSOL SAHİPLERİN TÜRKÇE YAMA OYUNLAR İÇİN KANALIMA ABONE DESTEĞİ BEKLİYORUM ARKADAŞLAR HALEN KANALIMIZ BÜYÜMÜYOR LÜTFEN DESTEK OLUN ONLARCA YAMA PAYLAŞTIM SADECE ABONE OLAÇAKSINIZ ÇOK ŞEY İSTEMİYORUM KURULUM VİDEO YAMA LİNKİ [Gizli içerik] Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... bu şey hsrika dostum lanet olsun
arif02' Alıntı: Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. PKG UPLOAD VE PKG CEVİRME ☆ARİF02 Ps4 Test ☆Arif02 Paketleme: ☆Arif02 YAMA YAPAN ☆@zartzurt456 NOT:YAMA SAHİBİNE ULAŞAMADIM SIKINTI ÇIKARSA KALDIRIRIM PS4 YAMALR İÇİN KANALIMA ABONE OLUN VE TAKİPTE KALIN GELİŞMELER İÇİN PS4 KONSOL SAHİPLERİN TÜRKÇE YAMA OYUNLAR İÇİN KANALIMA ABONE DESTEĞİ BEKLİYORUM ARKADAŞLAR HALEN KANALIMIZ BÜYÜMÜYOR LÜTFEN DESTEK OLUN ONLARCA YAMA PAYLAŞTIM SADECE ABONE OLAÇAKSINIZ ÇOK ŞEY İSTEMİYORUM KURULUM VİDEO YAMA LİNKİ [Gizli içerik] Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... bu şey hsrika dostum lanet olsun