İçerik Yöneticisi Nedir ? Ne İşe Yarar ?

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PSVita Rehberler ve FAQs kategorisinde yasco tarafından oluşturulan İçerik Yöneticisi Nedir ? Ne İşe Yarar ? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,981 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PSVita Rehberler ve FAQs
Konu Başlığı İçerik Yöneticisi Nedir ? Ne İşe Yarar ?
Konbuyu başlatan yasco
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan david16

yasco

Forum Admini
Forum Admini
Mar 27, 2008
2,430
2,492
113
39
Siteye Git
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Content Manager Assistant (İçerik Yönetim Asistanı) Playstation Vita ile PC arasında bağlantı kurulmasına ve dosya transferi yapılmasına olanak sağlar. Bu uygulamayı bilgisayarınıza kurarak PS Vita’nıza veri kopyalayabilir ve bu verileri yedekleyebilirsiniz.

Save Dosyaları ve Uygulama Yedekleme
Vita’da oynadığınız oyunların save dosyalarını ve indirdiğiniz oyunları, uygulamaları yedekleyebilir.
Müzik, Fotoğraf ve Video Dosyaları Aktarma
Bilgisayarınızda bulunan Müzik, Video ve Fotoğrafları PS Vita’nıza kopyalayabilir, müzik listeleri oluşturabilirsiniz. Aynı işlem ters yönde de yapılabilir.
Sistem Dosyalarını Yedekleme
Hafıza kartınıza veya sistem belleğine yedeklenen sistem dosyalarını bilgisayarınıza yedekleyebilir.
PS Vita Yazılım Güncellemesi
Eğer kullanılabilir bir Wifi bağlantısı yoksa, PS Vita yazılım güncellemesini bilgisayarınız aracılığıyla yapabilirsiniz.

Sistem Gereksinimleri

PS Vita (1.0 veya üzeri versiyon)
USB Bağlantı Kablosu
Windows veya MAC İşletim Sistemi

Win için
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Mac için

Alıntı....

qatesi

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 11, 2008
9
0
1
42
dosya silinmiş içerik yöneticisini indiremiyorum resmi sitede calısmıyor lınkı yenıleme sansın varmı