İndirme hızı sorunu

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 4 Yardım kategorisinde samt balcı tarafından oluşturulan İndirme hızı sorunu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 486 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 4 Yardım
Konu Başlığı İndirme hızı sorunu
Konbuyu başlatan samt balcı
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan OneGrandPixel

samt balcı

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 27, 2025
9
1
3
Pkg dosyasını indiriyorum ama aşırı yavaş 1 part 5-10 saat gösteriyor indrime süresini internet fiber yavaş da değil çözümü var mıdır

OneGrandPixel

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Mar 19, 2025
281
199
43
Uzayda
Yavaş inen oyun daha kıymetli olur hocam boşver yavaş insin. :D

Şaka bi yana, sorduğun sorunun önü çok açık.

- Mesela hangi oyunu indirmeye çalışıyorsun?
- Hangi upload servisinden indiriyorsun? (Çoğu indirme hız sınırı koyar)
- Farklı servislerden indirmeye çalış. (MediaFire hız ve indirme limiti koymaz mesela)

samt balcı

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 27, 2025
9
1
3
Yavaş inen oyun daha kıymetli olur hocam boşver yavaş insin. :D

Şaka bi yana, sorduğun sorunun önü çok açık.

- Mesela hangi oyunu indirmeye çalışıyorsun?
- Hangi upload servisinden indiriyorsun? (Çoğu indirme hız sınırı koyar)
- Farklı servislerden indirmeye çalış. (MediaFire hız ve indirme limiti koymaz mesela)
hocam ghost of thusima indircektim linkt boş sitedeki detroit become indireyim dyiorum mesela part 1-2-3-4-5 linkler var ya farklı servisleri denesem bile 1 partı indiremiyorum aşşırı yavaş

Ekli dosyalar

OneGrandPixel

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Mar 19, 2025
281
199
43
Uzayda
hocam ghost of thusima indircektim linkt boş sitedeki detroit become indireyim dyiorum mesela part 1-2-3-4-5 linkler var ya farklı servisleri denesem bile 1 partı indiremiyorum aşşırı yavaş
Internet Download Manager (IDM) kur. Bu program son hızda indirir. Hala yavaş iniyorsa tüm partları aynı anda başlat. MediaFire çoklu indirmeyi de destekler.

samt balcı

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 27, 2025
9
1
3
Internet Download Manager (IDM) kur. Bu program son hızda indirir. Hala yavaş iniyorsa tüm partları aynı anda başlat. MediaFire çoklu indirmeyi de destekler.
yine yavaş ama diğerine göre daha hızlı indiriyorum çok teşekkür ederim hocam birkaç sorum daha olavak uygulamanın 30 günlük deneme süreci var sanırım sonrasında nasıl kullanacağım birde bu oyunu psye nasıl kuracağım pek anlamadım burda yazanları adım adım anlatabilir miisn sana zahmet
ps4 slim 9.00

OneGrandPixel

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Mar 19, 2025
281
199
43
Uzayda
3-0 günlük deneme dediğin uygulamanın ne olduğunu anlayamadım.

PS4 PKG oyun kurma şeklinde youtube dan bakarsan bir sürü kaynak çıkacaktır hocam. Basit şekilde USB Bellek içine PKG şeklinde atacaksın, Debug Settings'den kuracaksın.