(PS4) The Last of Us Remastered - The Last of Us Part 2 indirme linki BULAMIYORUM

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Forumun Çöp Kutusu kategorisinde Endarionn tarafından oluşturulan (PS4) The Last of Us Remastered - The Last of Us Part 2 indirme linki BULAMIYORUM başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 37 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Forumun Çöp Kutusu
Konu Başlığı (PS4) The Last of Us Remastered - The Last of Us Part 2 indirme linki BULAMIYORUM
Konbuyu başlatan Endarionn
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sayqho
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Endarionn

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 21, 2025
20
2
3
dostlar harbiden cildirmak uzereyim. Yıllaaaaaaaar önce the las of us'ı ps3te ilk oynadığım zaman aşık olmuştum oyuna. Geçen sene de zevk için ps4 slim kasa aldım hem dizi film izleyeyeim hem hikayeli oyunlar oynayayım falan diye ama oyunlara para vermek istemediğim için kırılmasını bekledim. Aylaaaaar sonra kırıldı sonunda ama bu seferde istediğim oyunları bulmakta zorlanıyorum. Özellikle tlou 1 ve part2yi haftalardır indiricem bi türlü indiremedim. Bi kere indirdim part2'yi türkçe dublaj seçeneği yoktu geri sildim. tlou remastered'ın indirme linkini buldum torrentten tam 1 2gb kalmışken seederlar yokouldu günlerce gelmedi o da boşa gitti. Allah rızası için biriniz şu garibana linkleri atabilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...