phoenixugur Kayıtlı Üye Kayıtlı Üyemiz Haz 24, 2010 94 0 6 37 Ağu 6, 2012 #171 mami354706' Alıntı: kardeş benim pc win 7 ultimate bende kablosuz ağ bağlatısı özelliklerinde kablosuz ağlar yok nasıl yapçam acaba cevap bekliyorum Genişletmek için tıkla ... ben windows 7 de kablo ile bağlanıyorum çünkü wireless ayarlarını bende yapamadım
mami354706' Alıntı: kardeş benim pc win 7 ultimate bende kablosuz ağ bağlatısı özelliklerinde kablosuz ağlar yok nasıl yapçam acaba cevap bekliyorum Genişletmek için tıkla ... ben windows 7 de kablo ile bağlanıyorum çünkü wireless ayarlarını bende yapamadım
selokanca2 Kayıtlı Üye Kayıtlı Üyemiz Eki 8, 2009 19 0 1 38 Ağu 11, 2012 #172 üyelikk ?? arkadaşlar üyelik alımında emailde saçmalık var onu nasıl halledicez lütfen yardım edin her şey tamam bir üyelik alımı kaldı :em:(
üyelikk ?? arkadaşlar üyelik alımında emailde saçmalık var onu nasıl halledicez lütfen yardım edin her şey tamam bir üyelik alımı kaldı :em:(
phoenixugur Kayıtlı Üye Kayıtlı Üyemiz Haz 24, 2010 94 0 6 37 Ağu 11, 2012 #173 selokanca2' Alıntı: arkadaşlar üyelik alımında emailde saçmalık var onu nasıl halledicez lütfen yardım edin her şey tamam bir üyelik alımı kaldı :em:( Genişletmek için tıkla ... kai de email istenmiyorki üyelik alıyorsun şu rehperi bir incele bakalım olmazsa mesaj at bana Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
selokanca2' Alıntı: arkadaşlar üyelik alımında emailde saçmalık var onu nasıl halledicez lütfen yardım edin her şey tamam bir üyelik alımı kaldı :em:( Genişletmek için tıkla ... kai de email istenmiyorki üyelik alıyorsun şu rehperi bir incele bakalım olmazsa mesaj at bana Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
selokanca2 Kayıtlı Üye Kayıtlı Üyemiz Eki 8, 2009 19 0 1 38 Ağu 12, 2012 #174 tamamdır teşekkür ederim konu anlatımın süper olmuş eline ayağına sağlık..