iOS 4.3.3 Redsn0w 0.9.6rc15 / Untethered jailbreak

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde iPhone Version - Hack kategorisinde MeOMaN tarafından oluşturulan iOS 4.3.3 Redsn0w 0.9.6rc15 \/ Untethered jailbreak başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,677 kez görüntülenmiş, 21 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı iPhone Version - Hack
Konu Başlığı iOS 4.3.3 Redsn0w 0.9.6rc15 \/ Untethered jailbreak
Konbuyu başlatan MeOMaN
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan TARZANLAR

MeOMaN

Moderator
Moderatör
Nis 12, 2008
687
3
18
Şu an net birşey yok beklemede kalın

Olumlu olumsuz yorumlara kulak asmayın.

MeOMaN

Moderator
Moderatör
Nis 12, 2008
687
3
18
Ben birşey duymadım

Eski piyasadaki cihazlar için birşey diyemem

Ama adb de artık simlock olduğu gibi factory unlock cihazlarda satışa çıkacak

Birde duyduğum kadarı ile

ABD yada diğer ülkelerden alınmış simlock cihazların taahhüt süresi dolduğunda sanırım internet üzerinden sim kilit kaldırılabilecek

Tabi bunlar söylenti netlik payı şimdilik yok

Bu konuyla alakalı size gösterebileeğim bet bir bilgi içeren kaynağı bilmiyorum.

TARZANLAR

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 13, 2008
160
1
18
kardeş ben yeniyim iphone 4 aldım sürüm 4.1 8b117 yazıyor bunu kurabilirmiyim yani bu jailbreak değilmi :D

TARZANLAR

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 13, 2008
160
1
18
arkadaşım senin dediğini yaptım cihaz (ekranda usb ıtunes) yazısı kaldı itunes e bağladım ve 4.3.5 yüklüyor olmadı jailbreak böyle hata çıktı kötü bir şeymi

Bump: arkadaşım bu seferde telefon açılmıyor restore itunes diyor be nasıl iş

MeOMaN

Moderator
Moderatör
Nis 12, 2008
687
3
18
Hocam yurtiçi 4.1 kurıulu cihazınıza jailbreak için link attım

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Burdanda bak 4.1 kurulu ise yönergeleri izleyip jailbreak yapabilirsin eğer win7 kullanıp yönetici çalıştırmamışsan hata vermiş olabilir

Tekrar dfu moda alıp dene olacaktır

Ve şuan da update ettinmi ?

Versiyonmu attın hem 4 için 5.0.1 var 4.3.5 atamassın

Durumu net yazarsan yardımcı olurum.

TARZANLAR

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 13, 2008
160
1
18
tamam dostum yaptım ama şu söyleyim appstore den paralı olan uygulamaları indiremiyorum bir kaç yere baktım cydia da olan uygulamaları indirebiliyormuşsun yani jailbreak olayında appstoreden paralı olan uygulamaları indiremiyorsun anladığım kadarıyla o zaman jailbreak ne işe yarayor tam anlamış değilim