iOS 5.0.1 Untethered Jailbreak çıktı..

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde iPhone Version - Hack kategorisinde MeOMaN tarafından oluşturulan iOS 5.0.1 Untethered Jailbreak çıktı.. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 15,685 kez görüntülenmiş, 90 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı iPhone Version - Hack
Konu Başlığı iOS 5.0.1 Untethered Jailbreak çıktı..
Konbuyu başlatan MeOMaN
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan brk_

Cihan Ünlü

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 26, 2011
1,252
27
48
34
konuyla alakalı değil ama günce diye buraya sorayım dedim. ben Sacred Odyssey: Rise of Ayden oyununu indirdim 3 partlı ama partlar zipli. ben bunu tek dosya haline getirip .ipa uzantısına nasıl dönüştürücem 7zip. lede olmadı

kingboy007

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 14, 2008
73
0
6
34
Arkadaslar ben iphone 3GS var ustunde IOS 4.0 yukle ilk update yapiyim sonra restore mu yapmam lazim yoksa direkmi restore yapiyim?
Ve bunu yukledikden sonra her telefon karti oluyomu?

Cihan Ünlü

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 26, 2011
1,252
27
48
34
işte o oyunların apptrackr de linkleri silinmiş şuan oyun indirdiğim site daha iyi. bilen yok mu?

esre2902

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 16, 2008
2
0
1
49
şu zaman kadar her jailbreak i yapmış olmama ragmen ilk defa bu olmuyor..olmuyor...5.0 thered olan 3gs cıhazımı untethered cıktı dıye 5.01 yukledım ama şu an pişmanım cunku bu olmadı.. hep program hata verıyo..farklı metodlarda denedım onlardada redsnow ya duruyo hareketsız kalıyor yada devamındada telfon kendı kendıne acılıyor..

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

kingboy007

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 14, 2008
73
0
6
34
Arkadaslar ben iphone 3GS var ustunde IOS 4.0 yukle ve telefon disdan gelme yani unlock etim ama IOS 5 yuklersem unlock gidiyomu?
Ve CUSTOM IPSW soru sordu:
Will this custom IPSW be used on a newer (fixed) version of the iPhone3GS?
Yesmi seciyim yoksa nomu?

ozqur

PspBOY
Kayıtlı Üyemiz
Tem 8, 2009
374
0
16
30
Siteye Git
ilk başta orijinal 5.01 e güncellemek lazım mı orijinal yazılıma yani yoksa benim verisyon 4.3.3 sorun olur mu