iOS 5.0.1 Untethered Jailbreak çıktı..

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde iPhone Version - Hack kategorisinde MeOMaN tarafından oluşturulan iOS 5.0.1 Untethered Jailbreak çıktı.. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 15,764 kez görüntülenmiş, 90 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı iPhone Version - Hack
Konu Başlığı iOS 5.0.1 Untethered Jailbreak çıktı..
Konbuyu başlatan MeOMaN
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan brk_

ioriyagami

Reşadiyeli
Kayıtlı Üyemiz
Nis 7, 2008
2,265
25
48
42
Mesut abi 6.15 ipad basebandlı yurt dışı telim varsa hangisini kullanayım, 1 mi 2 mi? Dediğine göre 2 yi kullanacağım Mesut abi, Baseband koruyarak jailbreak yapacağım yani.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

MeOMaN

Moderator
Moderatör
Nis 12, 2008
687
3
18
Hocam şimdi bende 4.3.3 var jb li. Ben iOS 5.0.1 yapmak istiyorum ama jb gitmesin istiyorum. Bunun için de önce yedek alıp sonra restore edip iOS 5.0.1 yukleyip sonra jb yapıp sonra da yedeğimi mı yükleyeceğim yoksa önce yedek sonra jb mı?
Malesef restore yapıp versiyon yükseltmeniz lazım jailbreak tekrar yapman lazim.

evet meoman dostum 4.3.3 jb idi ipod um hemen itunesden 5.0.1 ios u kurdum tabi restorede yapıldı. ama nasıl jb liyeceğimi anlayamadım

Bump: lütfen yardım
Ana ekrandaki gibi redsnow indir jailbreak de dfu moda al jailbreak olacaktır

Mesut abi 6.15 ipad basebandlı yurt dışı telim varsa hangisini kullanayım, 1 mi 2 mi? Dediğine göre 2 yi kullanacağım Mesut abi, Baseband koruyarak jailbreak yapacağım yani.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
Evet abi alltaki 2 ci seçenekten firmware oluştur

Onunla restore yap direk untethered 5.0.1 jailbreak olması lazım baseband yükseltmez.

ioriyagami

Reşadiyeli
Kayıtlı Üyemiz
Nis 7, 2008
2,265
25
48
42
Görev tamamlandı. 5.01 CFW kurdum basebandı koruyarak mesut abi. Şimdi cydia kurmam gerekecek.

2005 ve 3194 hatalarını da tinyumbrella ile atlattım. Şimdi jailbreak yapıyorum Redsnow ile.

Edit: Redsnow ile jailbreak yapıldı, cydia kuruldu. Hackulo.us linki eklenip oradan da appsync 5+ kuruldu. Hoop ilk deneme ve Batman oyunum çalıştı :)

Buradan yardımcı olan Mesut abi ve telefondan destek veren McTuna ya sonsuz teşekkürler.

TARZANLAR

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 13, 2008
160
1
18
abi şimdi bende 4.1 jb yüklü şimdi bunu nasıl jb yapacam restore edip 5.01 yüklemem lazım ondan sonramı jb yükleyecem

TARZANLAR

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 13, 2008
160
1
18
telefon ikinci el iphone 4 olarak aldım simfree li yanı şunu demek istiyorum 4.1 yüklü 5.01 yapıp ondan sonramı jailbreak yapacam cydia ve ıntalloos yüklenir değilmi net bilgi verirsen abi başlayacam

Cihan Ünlü

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 26, 2011
1,252
27
48
34
Hocam aleti dfiya alıyorum ama programda bişeyler ilerleyip bı süre snra kalıyor. İpoddada ekranda USB işareti ve iTunes işareti var kalıyor orda.

MeOMaN

Moderator
Moderatör
Nis 12, 2008
687
3
18
telefon ikinci el iphone 4 olarak aldım simfree li yanı şunu demek istiyorum 4.1 yüklü 5.01 yapıp ondan sonramı jailbreak yapacam cydia ve ıntalloos yüklenir değilmi net bilgi verirsen abi başlayacam

Pm de cevaplamıştım önce 5.0.1 ile restore yapın daha sonra jailbraek yapın.

Hocam aleti dfiya alıyorum ama programda bişeyler ilerleyip bı süre snra kalıyor. İpoddada ekranda USB işareti ve iTunes işareti var kalıyor orda.
Bence temiz bir restore yapın daha sonra jailbreak yapın.