iOS 7 Beta 6 Yükleme Rehberi ( Udid Kaydı Olmadan ) + Geri Dönüş Tüm iOS Sürümleri

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde iPhone Version - Hack kategorisinde hazretidentist tarafından oluşturulan iOS 7 Beta 6 Yükleme Rehberi ( Udid Kaydı Olmadan ) + Geri Dönüş Tüm iOS Sürümleri başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 28,539 kez görüntülenmiş, 56 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı iPhone Version - Hack
Konu Başlığı iOS 7 Beta 6 Yükleme Rehberi ( Udid Kaydı Olmadan ) + Geri Dönüş Tüm iOS Sürümleri
Konbuyu başlatan hazretidentist
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan GAMEMASTER

DaReDeViLTR

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 15, 2011
188
43
28
birde size zahmet olmazsa yükleme işlemini biraz daha detaylandırırmısınız?
Yada tekrar bi madde halinde anlatırmısınız?

********-- Post added at 23:53 ********-- Previous post was at 23:52 ********--

Yapmanız gereken iPhone modelinize uygun iOS 6.1.3 ipsw yi indirin daha sonra iTunes geri yükleme kısmına shift tuşuna basarak tıklayıp 6.1.3 ipsw'yi kurmak olucaktır.İşlem gayet basit : )
onu nerden bulucam peki :) çok soru soruyorum kusuruma bakmayın iPhone a yeni sahip oldumda başına bişi gelmesini istemediğimden biraz pinpirik oluyorum :)

hazretidentist

Est Sularus Oth Mithas
Super Moderatör
Ocak 6, 2012
1,455
6,147
113
MotherBoard
Hocam yükleme işlemi aynı rehberdeki gibi ve konuya bakarsanız videolu anlatım mevcut oradaki videoyu izleyerek daha iyi fikir sahibi olabilirsiniz.

Ayrıca 6.1.3 olayına gelirsek buradan :
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

modelinize uygun 6.1.3 ipsw sini bulabilirsiniz.Herhangi takıldığınız bir noktada yardımcı olurum uyanık olduğum sürece : )

DaReDeViLTR

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 15, 2011
188
43
28
Hocam yükleme işlemi aynı rehberdeki gibi ve konuya bakarsanız videolu anlatım mevcut oradaki videoyu izleyerek daha iyi fikir sahibi olabilirsiniz.

Ayrıca 6.1.3 olayına gelirsek buradan :
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

modelinize uygun 6.1.3 ipsw sini bulabilirsiniz.Herhangi takıldığınız bir noktada yardımcı olurum uyanık olduğum sürece : )
video lu anlatımı göremedim kusura bakmayın link verebilir misiniz acaba?

tekrar tekrar kusuruma bakmayın ve teşekkür ederim yardımlarınız için önce beta 1 i yüklicem ve ardından beta 2 ye yükseltcem.
bu konuda biraz yardım eder misiniz?

hazretidentist

Est Sularus Oth Mithas
Super Moderatör
Ocak 6, 2012
1,455
6,147
113
MotherBoard
video lu anlatımı göremedim kusura bakmayın link verebilir misiniz acaba?

tekrar tekrar kusuruma bakmayın ve teşekkür ederim yardımlarınız için önce beta 1 i yüklicem ve ardından beta 2 ye yükseltcem.
bu konuda biraz yardım eder misiniz?
Ne demek videoyu izleyerek önce beta 1 kurunuz daha sonra ayarlar > yazılım güncelleme kısmından beta 2 ye güncelleyiniz.

[YT]ZKSvCn2BBdM[/YT]

DaReDeViLTR

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 15, 2011
188
43
28
çook ama çook teşekkür ederim. çok başarılı olmuş İOS7 anlatımın içinde sana çok teşekkür ederim kardeşim :) yardımların için ayrı teşekkür ederim hatasız kuruldu.şimdi beta2 ye güncelleştiriyorum. sayende saolasın :)