iOS 8 Beta-Ana Konu

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde iPhone Version - Hack kategorisinde hazretidentist tarafından oluşturulan iOS 8 Beta-Ana Konu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,691 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı iPhone Version - Hack
Konu Başlığı iOS 8 Beta-Ana Konu
Konbuyu başlatan hazretidentist
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan (D33P)

hazretidentist

Est Sularus Oth Mithas
Super Moderatör
Ocak 6, 2012
1,455
5,102
113
MotherBoard



iOS 8 Beta 1 Download
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.


iOS 8 Kurulumu Nasıl Yapılır?
Herşeyden önce yedeğimizi alalım. İOS 8'den geri dönerken cihazınıza full restore atacaksınız. iCloud kullananlarda mutlaka ek olarak elle yedek alsın çünkü iCloud İOS 8'de kendini güncellerse İOS 7'ye döndüğünüzde yüklenemiyecek hale geliyor. yani güncel versiyondaki yedek eski versiyona yüklenemez mümkünse resimlerinizi vb. bilgilerinizi filan güzelce onlarıda ek olarak yedekleyin. iCloud kullananların rehber ve notlarını yedeklemesine gerek yoktur (icloud'da rehber ve notların açık olduğunu varsayıyorum).

-Cihazımızı itunes'a bağlıyoruz, bu esnada telefonumuz normal günlük kullanımdaki halinde olmalı. (dfu modda yada restore edip aktivasyon ekranında bırakmayın. restore ettiysenizde aktivasyonu eski versiyonda tamamlayın.

-Cihazımıza uygun beta dosyasını indirin dosyayı seçerken doğru seçtiğinize emin olun aksi halde itunes yüklemeyi tamamlayamaz yada başlatamaz.

-Dosyamızı indirdiğimizde sonunda .dmg mi yoksa .ipsw mi yazıyor mutlak bakıyoruz eğer Mac vs. kullanıyorsanız .dmg'den kurulum yapılır fakat windows kullanıyorsanız dmg.'nin içinden ipsw'yi almalısınız (rar gibi) bununla ilgili yazımı az aşağıda bulabilirsiniz

-ipsw dosyamız hazır hale geldiğinde itunes'a girip Shift+Güncellemeleri Denetleye (Maclerde option+Güncellemeleri Denetleye) basıyoruz ve dosya seçme ekranımız geliyor. ipsw dosyamızı seçiyoruz hemen ardından itunes bir uyarı vericek ios 8 kurulacaktır diye, bu hatayı aldıysanız sorun yok kurmaya devam edin.

-20 dakika sonra cihazınızın iOS 8 kurulu bir şekilde karşınıza çıkması gerekiyor ve kesinlikle aktivasyon istemiyor. (eğer doğru yaptıysanız)

-Artık iOS 8 kullanabilirsiniz iOS 8'de tüm beta güncellemeleri yakından takip etmeyi ihmal etmeyin çok aksatırsanız (haftalarca) cihaz kendini kilitler ve aktivasyon hatası verir. her beta yazılımın son kullanma tarihi mevcuttur bu süre yaklaşık yeni sürüm çıktıktan 15-20 gün sonradır.

DMG sorununun çözümü

-.dmg uzantılı firmwareler için ultraiso deneme sürümünü indirmeniz gerekmektedir yada sizin kullandığınız alternatif çıkartma programı varsa oda olur.
bunları ancak ultraiso yada benzeri programlarla hazırlayabilirsiniz. direk ipsw indirdiyseniz ultraiso gerekmez.
ultraisoyu winzip'in gelişmiş versiyonu olarak düşünebilirsiniz dmg'nin içinden sadece ipsw'yi almak yeterlidir.​
 

(D33P)

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Haz 26, 2010
295
9
18
udid si kayıtlı 4s imde tam bi rezaletti sonucta beta ama ios 7 nin ilk betası daha iyiydi 8 in betasına gore baya guzel ozellikler gelmis final surumunu bekliyorum dörtgözle
 

Benzer konular

Üst