iPhone 2G,3G ve 3GS için3.1.3 Custom Firmware

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde iPhone Version - Hack kategorisinde MeOMaN tarafından oluşturulan iPhone 2G,3G ve 3GS için3.1.3 Custom Firmware başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 9,185 kez görüntülenmiş, 23 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı iPhone Version - Hack
Konu Başlığı iPhone 2G,3G ve 3GS için3.1.3 Custom Firmware
Konbuyu başlatan MeOMaN
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan MeOMaN

tesbih22

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 18, 2010
1
0
1
37
hoca eyv eline sağlıkta yani şimdi fake imei'i olan 2g cihaza custom firmware'yi nasıl atacağım....

MeOMaN

Moderator
Moderatör
Nis 12, 2008
687
3
18
custom firmware indirin fake imei için olanı

Sonra itunes açın ve shift tuşu basılı restoreye basın indirdiğiniz firmware dosyasını gösterin işlem 15 dk gibi sürecektir

Jailbreak yapılmış olarak açılacaktır.

zaferengur

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 22, 2009
1
0
1
38
Merhaba baktım ki cevaplarınız mükemmel. Ben de bir soru soracağım size. 3 gün önce iphone 2G aldım. 3.1.3 yüklü. Cihaz imei samsung gösteriyor ve yurtdışından alınmış cihaz. cihazı 3.1.3 ile restore yaparsam fake imei gider mi? Cihaz simi görmez mi? Bu soruma bir yanıt bulamıyorum 3 gündür...

MeOMaN

Moderator
Moderatör
Nis 12, 2008
687
3
18
Şöyle izah edeyim

iPhone 2g cihazlar 1.4 Versiyonda kırılır

Hem jailbreak , hem unlock yapılır

Daha sonra custom firmware yüklenir

Custom fimrware baseband yükseltmez dosya sistemini upgrade etmez

2g için en üst versiyon 3.1.3 tür

Eğer orjinal firmware atarsanız tekrar 1.4 versiyona düşmeniz sonra tekrar jailbreak unlock yapmanız gerekir

Ama Jailbreakli sağlam çalışan cihazınıza 3.1.3 fake imei li custom firmware atarsanız hiçbir skıntı olmaz kullanmaya devam edebilirsiniz.