iphone 3 4.2.1 jailbreak yapamıyorum

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde iPhone Version - Hack kategorisinde alig tarafından oluşturulan iphone 3 4.2.1 jailbreak yapamıyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,399 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı iPhone Version - Hack
Konu Başlığı iphone 3 4.2.1 jailbreak yapamıyorum
Konbuyu başlatan alig
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan sertan_1843

alig

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 27, 2008
37
1
8
37
Merhabalar sitedeki rehbere göre Greenpois0n ile deniyorum ama olmuyor.Alet kapanıyo gidiyo nerde yanlış yapıyorum.Usb kablosu orjinal değil bunla alakalımı yoksa bilgisayara veya telefona yapmam gereken bi ayarmı var yardımlarınızı bekliyorum.

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
4,094
3,255
113
40
Telefona CFW hazırla reds0w ile direk JB'li sonra restore et

qwert7610

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 29, 2012
519
13
18
Hocam redsnow ile yap yalniz redsnow 4.2.1 yaz google cikar elinde 4.2.1 surum dosyan olsun redsnow onu gostermeni ister daha sonra cihazini kapatmani soyler ve seni dfu moda sokturur adim adim yaziyor sonra telefonun acildiginda jb li olacaktir

Sent from my iPhone using Tapatalk

alig

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 27, 2008
37
1
8
37
tam olarak orda hata alıyorum dfu moda girmiyo direk kapanıyo olmadı redsnow ile denicem link verebilirmisiniz acaba hiç bilmiyorum nasıl yapıldığını cfw falan nedir bilmiyorum

hazretidentist

Est Sularus Oth Mithas
Super Moderatör
Ocak 6, 2012
1,455
6,141
113
MotherBoard
tam olarak orda hata alıyorum dfu moda girmiyo direk kapanıyo olmadı redsnow ile denicem link verebilirmisiniz acaba hiç bilmiyorum nasıl yapıldığını cfw falan nedir bilmiyorum
Önce
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
dosyayı indirin.Daha sonra videoyu izleyerek uygulayın.

[YT]MT9FoikSOAE#![/YT]

alig

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 27, 2008
37
1
8
37
tamam yarın denerim bilgilendirme yaparım.İlgilendiğiniz için teşekkürler

Bump:
Önce
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
dosyayı indirin.Daha sonra videoyu izleyerek uygulayın.

[YT]MT9FoikSOAE#![/YT]
merhaba videoda 17. saniyede fw seçiyo onu nasıl yapıcam

Bump: bide aletin ayarlarını silerken şifre istiyo birisi verdi bana iphone'u o yüzden şifreyide bilmiyorum ne yapmalıyım.

hazretidentist

Est Sularus Oth Mithas
Super Moderatör
Ocak 6, 2012
1,455
6,141
113
MotherBoard
tamam yarın denerim bilgilendirme yaparım.İlgilendiğiniz için teşekkürler

Bump:

merhaba videoda 17. saniyede fw seçiyo onu nasıl yapıcam

Bump: bide aletin ayarlarını silerken şifre istiyo birisi verdi bana iphone'u o yüzden şifreyide bilmiyorum ne yapmalıyım.
iPhone 3G için 4.2.1 ipsw sini bulup indirin.O şekilde sizde seçebilirsiniz.