Iphone Ipod Touch OS 3.1.2 Jailbreak

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde iPhone Version - Hack kategorisinde MeOMaN tarafından oluşturulan Iphone Ipod Touch OS 3.1.2 Jailbreak başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 10,642 kez görüntülenmiş, 26 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı iPhone Version - Hack
Konu Başlığı Iphone Ipod Touch OS 3.1.2 Jailbreak
Konbuyu başlatan MeOMaN
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ipod touch

Alaxoy

Live For The Moment
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 25, 2009
183
0
16
kahraman seyint yükledim, "done,waiting for reboot" yazısı çıktı,ipod'un ekranında bir adam çıktı çevresinde ipodlar dönüyordu sonra İtunes da "İpod detected in recovery mode" yazısı çıktı ipod kapandı ve açılmıyor :( restore ediyorum şu anda :(

herosaint

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 9, 2008
365
3
18
32
Siteye Git
kahraman seyint yükledim, "done,waiting for reboot" yazısı çıktı,ipod'un ekranında bir adam çıktı çevresinde ipodlar dönüyordu sonra İtunes da "İpod detected in recovery mode" yazısı çıktı ipod kapandı ve açılmıyor :( restore ediyorum şu anda :(
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Blackrainin son versiyonun yüklemen gerekiyor.İlk mesaja ekli olan blackraini kulllanma verdiğim linkten indir :)

İlkten bana da aynısı oldu.Sonra yeni blackrain ile deneyince çözüldü..

Alaxoy

Live For The Moment
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 25, 2009
183
0
16
3.1.3 için olan versiyonunu indirecem şimdi değil mi? çok acemiyim be :D

Negative

V.I.P
Kayıtlı Üyemiz
Tem 24, 2009
115
2
18
32
Öncellikle hayırlı olsun guzel bır cıhaz... Kulaklık alacaksanda sennheiser cx-200 almanı önetirim electro worldde 70tl bır tanede kap 9 tl 3.1.3 sakın yukleme yuklersen uzun bır zamn bekleyeblırsın.3.1.3 jb cıktı ama ıpod touch uyumlu degıl.hero aganın dedigi gıbı rc1 surumu recoverymoda alıp bırakıyor ondan geohot sitesinden blackra1n.com en son sürümü indir tejrar jb yap.bundan sonra kesınlıkle tam kapatmayacaksın cunku cıhaz yenı oldugundan synı 3000ler gıbı gecici kırmaya sahıp buna bagımlı jb dıyoruz...

ipod touch

Erişim Engelli
Nis 2, 2010
1
0
1
:(:(:(:(:(:(ya benim ipod touch 3.1.3 versiyon bunu nasıl 3.1.2 versiyon yapabilirim ?? ???? lütfen yardım:(:(:(:(:(:(