PS4 Yardım Iphonedaki pkg dosyasını ps4 e aktarma

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 4 Yardım kategorisinde Beytullahx58 tarafından oluşturulan Iphonedaki pkg dosyasını ps4 e aktarma başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,094 kez görüntülenmiş, 35 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 4 Yardım
Konu Başlığı Iphonedaki pkg dosyasını ps4 e aktarma
Konbuyu başlatan Beytullahx58
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan zalades

Beytullahx58

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 18, 2022
181
31
28
Şöyle
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

ios destekli usb ethernet adaptorunu tele takıyorsun. Ethernet kablosunu bir ucu ps4e bir ucu telefona takacaksın. Wifi mobil veri falan kapalı olsun. Böylece ikisi de aynı ağda olaak. Geri kalan ftp işlemi. İosta ftp destekli dosya yöneticisi ile ps4eün diskine erişip kopyalama vs yapabilirsin.
Saklasın reyiz valla helal olsun açıklamaya bak be
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

İphonede ftp yapmayı biliyorsan yapabilirsin. Bundan önce ps4te goldhen yapıp orbisftp ve internal pkg installer bu iki uygulamayı kurmalısın.
Telefonun ve ps4 aynı ağda olsun, telefonundan hotspot açıp ps4ü buraya bağlayabilirsin modem şart değil veya evde modem ağ varsa ikisi de aynı modeme bağlı olsun, sonra telefondan ftp yapabileceğin programı aç. Çoğu dosya yöneticisinde kendiliğinden oluyor bu özellik yoksa da markette bulursun.
Sonra telden ftpyı calıstır. Ps4ün ip adresini gir port kısmına 2121(bunu dene ilk) veya 1337(orbisftp bunu kullanır) yaz giriş yap ps4 diski önüne gelir. Telde olan dosyaları ps4 dahili diskinin data klasörünün içine atabilirsin.
Sonra ps4e dönüp internal package installer bunu çalıştır otomatik kurmaya başlayacak oyunlarını. Yoldayım acele hızlı yazdım. Yazım kurallarını görmezden gelin :)))
Reyiz direk atılırmı oyun yoksa yine innternet hızına bağlı olarakmı atacak oyunu öyleyse ben normalden ftp olarak atıyorum ama uzun sürüyor

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Şöyle

ios destekli usb ethernet adaptorunu tele takıyorsun. Ethernet kablosunu bir ucu ps4e bir ucu telefona takacaksın. Wifi mobil veri falan kapalı olsun. Böylece ikisi de aynı ağda olaak. Geri kalan ftp işlemi. İosta ftp destekli dosya yöneticisi ile ps4eün diskine erişip kopyalama vs yapabilirsin.

Reiz böyle bişey yaptım doğrusudur denedim FTP yi ama internet olması lazım yani nasıl yapıcam anlamadım

Son düzenleme:

zalades

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 28, 2019
205
142
43
Saklasın reyiz valla helal olsun açıklamaya bak be

Reyiz direk atılırmı oyun yoksa yine innternet hızına bağlı olarakmı atacak oyunu öyleyse ben normalden ftp olarak atıyorum ama uzun sürüyor

Reiz böyle bişey yaptım doğrusudur denedim FTP yi ama internet olması lazım yani nasıl yapıcam anlamadım
typce girişi telefona tak. telefondan usb tethering kısmında usb ethernet cıkacak onu sec. Telefonun wifi açık olabilir farketmez. iletişim kablo üzerinden olacak. Ps4te İnternet kısmını da ethernet olarak ayarla.

Bak adımları tekrar yazayım.
Etherneti ps4e takmissin tamamdır. Diğer ucunu da telefona tak.
Telefondan wifin açık olsun. Ev ağına baglan
Yİne telefondan Kisisel erisim noktası agı paylastirma kısmı var. Su kısımdaki usb ethernet tikini aç, iosta da benzer bir şey çıkacak aynı şekilde.
Daha sonra ps4e geç ağ ayarla ethernetle a olanı sececeksin. Ag testi yap basarili olacak. Bu şekilde ps4 ve telefon baglanmis olacak. Geri kalan ps4 FTP kısmı. Telefondan da ftp uygulamasi ios markette ne varsa artık. Uygulama ps4un ipsini yazip baglanican dosyaya.
surdaki adim gibi. Burda bilgisyardan yolluyor ama mantık ayni. Sen telefondan yapacaksin.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Beytullahx58

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 18, 2022
181
31
28
typce girişi telefona tak. telefondan usb tethering kısmında usb ethernet cıkacak onu sec. Telefonun wifi açık olabilir farketmez. iletişim kablo üzerinden olacak. Ps4te İnternet kısmını da ethernet olarak ayarla.

Yİne telefondan Kisisel erisim noktası agı paylastirma kısmı var. Su kısımdaki usb ethernet tikini aç, iosta da benzer bir şey çıkacak aynı şekilde.
Daha sonra ps4e geç ağ ayarla ethernetle a olanı sececeksin. Ag testi yap basarili olacak. Bu şekilde ps4 ve telefon baglanmis olacak. Geri kalan ps4 FTP kısmı. Telefondan da ftp uygulamasi ios markette ne varsa artık. Uygulama ps4un ipsini yazip baglanican dosyaya.
surdaki adim gibi. Burda bilgisyardan yolluyor ama mantık ayni. Sen telefondan yapacaksin.

Reyiz bende böyle ıphone olduğu için

Beytullahx58

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 18, 2022
181
31
28
tmm etherneti seç kablo bağlı olsun. kişisel erişim noktası altında lethernet yok mu ? varsa ordan seç yoksasa normal resimdeki etherneti seç.

Burdan ne yapıcam reyiz

tmm etherneti seç kablo bağlı olsun. kişisel erişim noktası altında lethernet yok mu ? varsa ordan seç yoksasa normal resimdeki etherneti seç.
Tamamdır reyiz çözdüm ip filan yaptım şansa çözdüm bakım hızlı atıcakmı

Son düzenleme:

zalades

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 28, 2019
205
142
43

Burdan ne yapıcam reyiz

Tamamdır reyiz çözdüm ip filan yaptım şansa çözdüm bakım hızlı atıcakmı
tmm ps4e dön. etherne ayarını yap baglantı testını yap. telefonla haberlesmesı gerek

Beytullahx58

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 18, 2022
181
31
28
tmm ps4e dön. etherne ayarını yap baglantı testını yap. telefonla haberlesmesı gerek
Bütün işlemleri yaptım FTP yoluyla atınca direk atmadı sadece farkı 80 dakka Wi-Fi yle atıyordu kabloluyla 60 dakkada başladı bide hızlı atıyor normalimi yoksa direk atmasımı lazımdı

zalades

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 28, 2019
205
142
43
Bütün işlemleri yaptım FTP yoluyla atınca direk atmadı sadece farkı 80 dakka Wi-Fi yle atıyordu kabloluyla 60 dakkada başladı bide hızlı atıyor normalimi yoksa direk atmasımı lazımdı
Direkt atma olmaz. Taktığın kablo ve aparat ve telefon 3ü de gigabit ethernet desteklemeli 1000mb yani. Aktarım hızın kaç şu an ?
Attığın resimde 100mb lan görünüyor. Saniyede 10mb civarı atıyorsundur yani. Benim kullandığım şekilde 100mb yakın atıyor.

Beytullahx58

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 18, 2022
181
31
28
Direkt atma olmaz. Taktığın kablo ve aparat ve telefon 3ü de gigabit ethernet desteklemeli 1000mb yani. Aktarım hızın kaç şu an ?
Attığın resimde 100mb lan görünüyor. Saniyede 10mb civarı atıyorsundur yani. Benim kullandığım şekilde 100mb yakın atıyor.
Reyiz oyunu attım kurdum bu sefer de yeni aldığım adaptörün telefona giren yeri kırıldı 😂

Reyiz oyunu attım kurdum bu sefer de yeni aldığım adaptörün telefona giren yeri kırıldı 😂

Son düzenleme: