PS4 Yardım Iphonedaki pkg dosyasını ps4 e aktarma

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 4 Yardım kategorisinde Beytullahx58 tarafından oluşturulan Iphonedaki pkg dosyasını ps4 e aktarma başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,094 kez görüntülenmiş, 35 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 4 Yardım
Konu Başlığı Iphonedaki pkg dosyasını ps4 e aktarma
Konbuyu başlatan Beytullahx58
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan zalades

Beytullahx58

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 18, 2022
181
31
28
iphone gigabit desteklemiyor olabilir veya aldığın adaptör gigabit değildir veya kablon gigabit değildir üçü de olabilir. 100mb bağlantın var demektir fena değil bu arada. Daha hızlı elbet olur ama boşuna kurcalama. Telefonunun modeli nedir ? Bir de aldığın adaptörün linkini at ona da bakayım.
Telefonum İPhone 12 Pro Max
Adaptörün linkide
Blue Wings Apple Iphone/ipad Lightning To Ethernet RJ45 Dönüştürücü Adaptörü
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

zalades

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 28, 2019
205
142
43
Telefonum İPhone 12 Pro Max
Adaptörün linkide
Blue Wings Apple Iphone/ipad Lightning To Ethernet RJ45 Dönüştürücü Adaptörü
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
Ethernet iletim hızı: 10/100Mbps adapterin
USB Versiyonu
bu da telefonun. gigabit desteklemiyor iki türlü de. Maksimum hızı alıyorsun yani.

Beytullahx58

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 18, 2022
181
31
28
Ethernet iletim hızı: 10/100Mbps adapterin
USB Versiyonu
bu da telefonun. gigabit desteklemiyor iki türlü de. Maksimum hızı alıyorsun yani.
Yok ya tabii yine Wi-Fi den hızlı yüklüyor
O değilde boşuna uğraşıyormuşum öp ip bağlantısı sadece yetermiş internet bağlantısı başarısız olsa bile atılıyor yani

zalades

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 28, 2019
205
142
43
Yok ya tabii yine Wi-Fi den hızlı yüklüyor
O değilde boşuna uğraşıyormuşum öp ip bağlantısı sadece yetermiş internet bağlantısı başarısız olsa bile atılıyor yani
Deneme yanilma bu işler biraz da çözdüysen tmmdir 👍
Mesela ben bir kere pc uzerinden ps1 gamepadini ps4te çalıştırmayı başarmıştım, hatta Jedi oynunu full öyle bitirmistim tüm fonksiyonlar çalışıyordu analoglar vs bile. 2 sene geçti detayını unuttum nasıldı diye. İki üç programı köprü yapmıştım 😁

Beytullahx58

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 18, 2022
181
31
28
Deneme yanilma bu işler biraz da çözdüysen tmmdir 👍
Mesela ben bir kere pc uzerinden ps1 gamepadini ps4te çalıştırmayı başarmıştım, hatta Jedi oynunu full öyle bitirmistim tüm fonksiyonlar çalışıyordu analoglar vs bile. 2 sene geçti detayını unuttum nasıldı diye. İki üç programı köprü yapmıştım 😁
Öbür kırılan adaptör daha mı hızlı atıyordu onunla linkini atiyimmi bi bak reyiz