iReb ile Recovery Moddan Kolayca Çıkın

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde iPhone Version - Hack kategorisinde MeOMaN tarafından oluşturulan iReb ile Recovery Moddan Kolayca Çıkın başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,358 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı iPhone Version - Hack
Konu Başlığı iReb ile Recovery Moddan Kolayca Çıkın
Konbuyu başlatan MeOMaN
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan yugijaden

MeOMaN

Moderator
Moderatör
Nis 12, 2008
687
3
18
Arkadaşlar son günlerde sıkça rastlanan 4.0 dan daha önceki sürümlere dönerken recovery modda kalan iPhone'umuzu recovery moddan çıkartmak için en kolay yöntemlerden birinin tanıtımını yapacağım. Programın adı iReb iH8sn0w tarafından yapılmıştır. çok işlevli bir programcık aslında. Çoğumuz bu programı Custom FW yüklerken hata almamak için kullanıyorduk ama ben sadece recovery moddan çıkartma özelliğinden bahsedeceğim.

Öncelikle programı açtığımızda karşımıza şu şekilde bir ekran geliyor ve sağ alttaki kırmızı ile işaretlenmiş yere tıklıyoruz

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

şu şekilde bir pencere çıkıyor ve sistemimizde LibUSB nin yüklü olup olmadığını soruyor yüklü ise Yes yazan yere basıyoruz son resimdeki ekrana geçiyor. Eğer yüklü değilse No yazan yere tıklıyoruz ve bir pencere açılıyor buradan işletim sistemimizi seçiyoruz

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

şu ekrandan Download yazan yere basıyoruz ve sistemimize inen dosyayı kuruyoruz. Kurulum bittikten sonra aynı pencerede OK yazan yere basıyoruz

karşımıza şu ekran çıkacak:

Bu ekrandan iPhone'umuzun modeline tıkladığımızda iPhone recovery moddan çıkacaktır.

:download:

Teşekkürler MrTShN

Coras

Pagani Lover
Kayıtlı Üyemiz
Haz 24, 2009
348
6
18
31
Peki bunu yapınca direk çıkmışmı oluyo yani bidaha loopa girmiyo mu yoksa geçicimi?

MeOMaN

Moderator
Moderatör
Nis 12, 2008
687
3
18
Yani yanlışlıkla yada bilerek recovery moda girip çıkmak için kısaca

yugijaden

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 3, 2009
16
0
1
37
beyler greenpoison yüklerken recoveryde takıldı ama farklı bir şekilde yani recovery işareti yok iphone'nun ekran kapalı ama itunes recovery mode'da diyor yardım lazım. yükledim programı libusb'de sorun yaşıyorum run app and test'e tıklayınca onun setupunun sonunda şu ekranı alıyorum gerisi yok: