- Nis 12, 2008
- 687
- 3
- 18
Arkadaşlar son günlerde sıkça rastlanan 4.0 dan daha önceki sürümlere dönerken recovery modda kalan iPhone'umuzu recovery moddan çıkartmak için en kolay yöntemlerden birinin tanıtımını yapacağım. Programın adı iReb iH8sn0w tarafından yapılmıştır. çok işlevli bir programcık aslında. Çoğumuz bu programı Custom FW yüklerken hata almamak için kullanıyorduk ama ben sadece recovery moddan çıkartma özelliğinden bahsedeceğim.
Öncelikle programı açtığımızda karşımıza şu şekilde bir ekran geliyor ve sağ alttaki kırmızı ile işaretlenmiş yere tıklıyoruz
şu şekilde bir pencere çıkıyor ve sistemimizde LibUSB nin yüklü olup olmadığını soruyor yüklü ise Yes yazan yere basıyoruz son resimdeki ekrana geçiyor. Eğer yüklü değilse No yazan yere tıklıyoruz ve bir pencere açılıyor buradan işletim sistemimizi seçiyoruz
şu ekrandan Download yazan yere basıyoruz ve sistemimize inen dosyayı kuruyoruz. Kurulum bittikten sonra aynı pencerede OK yazan yere basıyoruz
karşımıza şu ekran çıkacak:
Bu ekrandan iPhone'umuzun modeline tıkladığımızda iPhone recovery moddan çıkacaktır.
:download:
Teşekkürler MrTShN
Öncelikle programı açtığımızda karşımıza şu şekilde bir ekran geliyor ve sağ alttaki kırmızı ile işaretlenmiş yere tıklıyoruz
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için
Giriş yap
veya
Kayıt ol
anlayışınız için teşekkürler.
şu şekilde bir pencere çıkıyor ve sistemimizde LibUSB nin yüklü olup olmadığını soruyor yüklü ise Yes yazan yere basıyoruz son resimdeki ekrana geçiyor. Eğer yüklü değilse No yazan yere tıklıyoruz ve bir pencere açılıyor buradan işletim sistemimizi seçiyoruz
Giriş yap
veya
Kayıt ol
şu ekrandan Download yazan yere basıyoruz ve sistemimize inen dosyayı kuruyoruz. Kurulum bittikten sonra aynı pencerede OK yazan yere basıyoruz
Giriş yap
veya
Kayıt ol
karşımıza şu ekran çıkacak:
Giriş yap
veya
Kayıt ol
Bu ekrandan iPhone'umuzun modeline tıkladığımızda iPhone recovery moddan çıkacaktır.
:download:
Giriş yap
veya
Kayıt ol
Teşekkürler MrTShN