PS3 Türkçe YAMA Iron Man 2 PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 Oyunları Türkçe Yama kategorisinde portagas tarafından oluşturulan Iron Man 2 PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,733 kez görüntülenmiş, 70 yorum ve 23 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 Oyunları Türkçe Yama
Konu Başlığı Iron Man 2 PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan portagas
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Castellanos

Nitr0

TÜRKÇE YAMA YAPIMCISI
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 10, 2024
353
1,137
93
Biraz zor oldu ama çalıştı :)
Şimdi test etmem lazım.

bazı kelimeler birden fazla kez aynı yerden geçtiğinden çevirdiklerinin bazıları türkçe olmayabilir oyun kelime anahtarını tek yerden almıyor büyük ihtimalle 2. oyunda olduğu gibi

portagas

TÜRKÇE YAMA YAPIMCISI
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 30, 2011
923
3,678
93
bazı kelimeler birden fazla kez aynı yerden geçtiğinden çevirdiklerinin bazıları türkçe olmayabilir oyun kelime anahtarını tek yerden almıyor büyük ihtimalle 2. oyunda olduğu gibi
Biliyorum o New Game falan cevirmedigim için öyle . Test amaçlı seç ,gezin,titresimi falan çevirdim sadece :)

Çalıştığında bende vay be dedim. Ama vay be ne uğraştırdı manasında 😂😂

Castellanos

CORÇ
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
11,666
57,532
113
Biliyorum o New Game falan cevirmedigim için öyle . Test amaçlı seç ,gezin,titresimi falan çevirdim sadece :)

Helal olsun valla, eskiden yapamadığım yamalar bunlar😂

Captan america ve hulk'a da bakarsın belki😂 Onlar da Sega oyunu, aynı bu Ironman gibi

portagas

TÜRKÇE YAMA YAPIMCISI
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 30, 2011
923
3,678
93
Helal olsun valla, eskiden yapamadığım yamalar bunlar😂

Captan america ve hulk'a da bakarsın belki😂 Onlar da Sega oyunu, aynı bu Ironman gibi
Bakarım da Red Dead'i bitirmem lazım canımı sıkıyor onu bitirememek. Üstüne birde PS4 ve PS3 e port edeceğim 😅
Onu çevirmekten sıkılıp böyle başka oyunlara bakıyorum ama böyle devam edersem bitmez o 😅😂

Nitr0

TÜRKÇE YAMA YAPIMCISI
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 10, 2024
353
1,137
93

harikasın oyun fena değil güzel bir oyun ama kötü sonu efsane bir oyun :)
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Bakarım da Red Dead'i bitirmem lazım canımı sıkıyor onu bitirememek. Üstüne birde PS4 ve PS3 e port edeceğim 😅
Onu çevirmekten sıkılıp böyle başka oyunlara bakıyorum ama böyle devam edersem bitmez o 😅😂
Red Dead dediğin rdr mi

Son düzenleme: