Android Türkçe Yama İstekleriniz & Yapımı Süren Yamalar

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Android Oyunları Türkçe Yama Bölümü kategorisinde Yerayay tarafından oluşturulan İstekleriniz & Yapımı Süren Yamalar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 12,936 kez görüntülenmiş, 248 yorum ve 27 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Android Oyunları Türkçe Yama Bölümü
Konu Başlığı İstekleriniz & Yapımı Süren Yamalar
Konbuyu başlatan Yerayay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan kgn23

atalarbaba4567

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 19, 2026
186
95
28
Teşekkür ederim hocam Allah razı olsun birde hocam ben minecraft story mode ikinci sezonu kendim çevirmek istiyorum takıldığım kısım var ama bi türlü halledemedim şu ttarch2 dosyasının içinden çıkan landb dosyalarını nasıl txt formatına dönüştürücem ttg tools vardı ondan landb dosyalarını txt formatına dönüştürürüm diye düşünüyordum ama olmadı

Yerayay

TR PATCH KING
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Haz 25, 2024
802
7,732
93
Arcadia Bay, Oregon
Teşekkür ederim hocam Allah razı olsun birde hocam ben minecraft story mode ikinci sezonu kendim çevirmek istiyorum takıldığım kısım var ama bi türlü halledemedim şu ttarch2 dosyasının içinden çıkan landb dosyalarını nasıl txt formatına dönüştürücem ttg tools vardı ondan landb dosyalarını txt formatına dönüştürürüm diye düşünüyordum ama olmadı
Minecraft story mode gelecek
İçe aktarma ayarlarını çözemiyorum. Batman ve
Guardians of the galaxy de olduğu gibi. Birkaç şey daha deneyeceğim. Olmazsa mecburen geçicem bu oyunuda.

atalarbaba4567

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 19, 2026
186
95
28
İçe aktarma ayarlarını çözemiyorum. Batman ve
Guardians of the galaxy de olduğu gibi. Birkaç şey daha deneyeceğim. Olmazsa mecburen geçicem bu oyunuda.
Anladım hocam teşekkür ederim yinede olmazsa birisi yapmıştı bu oyuna yama sonra link gitti istersen mcsm'ye yama yapan adama sorarım tanıyorum kendisini

atalarbaba4567

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 19, 2026
186
95
28
Son düzenleme: