Android Türkçe Yama İstekleriniz & Yapımı Süren Yamalar

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Android Oyunları Türkçe Yama Bölümü kategorisinde Yerayay tarafından oluşturulan İstekleriniz & Yapımı Süren Yamalar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 12,752 kez görüntülenmiş, 247 yorum ve 26 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Android Oyunları Türkçe Yama Bölümü
Konu Başlığı İstekleriniz & Yapımı Süren Yamalar
Konbuyu başlatan Yerayay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Baron21

atalarbaba4567

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 19, 2026
186
95
28
Yerayay @Yerayay reis mcsm ne zaman çıkar sabırsız davrandıysam özür dilerim ama merak ettiğim için soruyorum

Mahmuttur

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 13, 2026
7
5
3
Hocam sa yav diyorumki telltale oyunu olarak G.O.T var twd var twau var bide batman telltale halı gelmezmi çok Sarar.Teşekkurler(Android 16 destekli olursa memnun kalırım)

Son düzenleme:

Yerayay

TR PATCH KING
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Haz 25, 2024
801
7,700
93
Arcadia Bay, Oregon
Setup uygulaması henüz hazır değil hazırlanınca yama paylaşılacak. bundan sonraki tüm yamalar android 16 uyumlu olucak şekilde bu uygulama üzerinden paylaşılacak.

Son düzenleme:

atalarbaba4567

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 19, 2026
186
95
28
Setup uygulaması henüz hazır değil hazırlanınca yama paylaşılacak. bundan sonraki tüm yamalar android 16 uyumlu olucak şekilde bu uygulama üzerinden paylaşalacak.
Android 16 uyumlumu olacak Allah razı olsun dostum inşallah bir sıkıntı yaşamazsın yardım edilecek bir durum varsa veya sana bu siteden destek olmak isterim açıkçası

atalarbaba4567

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 19, 2026
186
95
28
Yerayay @Yerayay mcsm modlanıyor derken hem android 16'ya indirilebilir ve tüm bölümler açıkmı olacak hocam
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Yerayay @Yerayay mcsm ile uğraşmana gerek yok istersen 32 bit olarak yayınla öylede oynarız sanal makine kurup öylede oynarız veya illa ki çoğu kişide eski bir telefon veya tablet vardır yoksa da dediğim gibi sanal makine kurup oynarız abi kendini yorma çok fazla istersen sana bağlı karar bu yinede

Son düzenleme: