Android Türkçe Yama İstekleriniz & Yapımı Süren Yamalar

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Android Oyunları Türkçe Yama Bölümü kategorisinde Yerayay tarafından oluşturulan İstekleriniz & Yapımı Süren Yamalar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 12,752 kez görüntülenmiş, 247 yorum ve 26 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Android Oyunları Türkçe Yama Bölümü
Konu Başlığı İstekleriniz & Yapımı Süren Yamalar
Konbuyu başlatan Yerayay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Baron21

BabanneKatledici

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Mar 6, 2026
17
3
3
Tomb raider da yapabilirseniz güzel olur
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Chicken police ve discounty ede bakabilirsiniz

Son düzenleme:

aate345

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 24, 2025
52
37
18
Saints row 3 mobile geliyor, diğer yandan Gta V i nintendoya port eden ekip Android için de çalışmalara başlamış . Bu iki oyun çıktığında Tr yama yapılırsa çok güzel olur

atalarbaba4567

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 19, 2026
186
95
28
Saints row 3 mobile geliyor, diğer yandan Gta V i nintendoya port eden ekip Android için de çalışmalara başlamış . Bu iki oyun çıktığında Tr yama yapılırsa çok güzel olur
Saints Row üçü anlarım ama gta 5 port resmi port değil belki pc yaması bunda çalışır

HBD2002

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 23, 2026
14
6
3
Dead Effect 2 Türkçe altyapı yapabilirmisiniz lütfen yıllardır bu oyunu bekliyorum

Yanlışlıkla altyapı dedim altyazı diyecektim kusura bakmayın Dead Effect 2 Türkçe altyazı yapabilirmisiniz lütfen yıllardır bu oyunu bekliyordum 6 mart 2027 benim doğum günüm lütfen lütfen bu oyunu Türkçe yaparsanız sevinirim

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Yerayay

TR PATCH KING
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Haz 25, 2024
801
7,697
93
Arcadia Bay, Oregon
Dead Effect 2 Türkçe altyapı yapabilirmisiniz lütfen yıllardır bu oyunu bekliyorum

Yanlışlıkla altyapı dedim altyazı diyecektim kusura bakmayın Dead Effect 2 Türkçe altyazı yapabilirmisiniz lütfen yıllardır bu oyunu bekliyordum 6 mart 2027 benim doğum günüm lütfen lütfen bu oyunu Türkçe yaparsanız sevinirim
Dostum doğum günün kutlu olsun. Biraz erken oldu ama artık 🤣. Bide bu oyuna geçmiş zamanda bakmıştım. Teknik sorunlar vardı. Belki ilerde tekrar bakabilirim çözersem.

Onun dışında tales from the borderlands telltale isteyen varmı ya. Canım çekti hikayaye gömülek bi. Güzel bir yama hazırlamayı düşünüyorum. 👍

NEKİN

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 28, 2026
21
22
3
Dostum doğum günün kutlu olsun. Biraz erken oldu ama artık 🤣. Bide bu oyuna geçmiş zamanda bakmıştım. Teknik sorunlar vardı. Belki ilerde tekrar bakabilirim çözersem.

Onun dışında tales from the borderlands telltale isteyen varmı ya. Canım çekti hikayaye gömülek bi. Güzel bir yama hazırlamayı düşünüyorum. 👍
Şahsen bana kalırsa TWD1 den sonra en iyi teltale oyunudur şimdiden eline sağlık reis

Yusuf12qw

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 2, 2026
28
10
3
Yamasının yapılmasını istediginiz herhangi bir oyunun isteğini bu konu altında bildirebilirsiniz.

Eger istekte bulunmak istediginiz oyun daha önce yazıldıysa tekrar yazmak yerine beğeni butonunu kullanınız.
En çok beğeni alan oyunun yamasının yapılma ihtimali daha yüksektir.

Daha önce biri tarafından yapılmış olan bir oyunun yamasının gelme ihtimali düşüktür.
İstekte bulunmadan önce kontrol etmeyi unutmayınız.

İstekte bulunduğunuz oyunlar yama oluşturulmaya musait ise ilgilenmeye çalışacağım.

Hazırlanan Yamalar:

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

herkese keyifli oyunlar...

The Walking Dead Season Two Hakkında:
Remichi TWD serisine update getirecek.

GTA SA DE Dublaj Hakkında:
Arkadaşlar şuanlık bunun için birşey yapamam. Kasım ayına kadar beklememiz gerekiyor.​
Hocam lütfen Batman the Telltale series

rivaldo29848392

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 15, 2026
15
7
3

Abi suna TR altyazı yama yapamaz mıyız ya yıllardır keşke yamasi çıksa diyorum

Ekli dosyalar