PS4 PKG OYUN It Takes Two CUSA16746 5.05 / 6.72 / 7.02 / 7.55

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 PKG Oyun İndir kategorisinde dorukhan tarafından oluşturulan It Takes Two CUSA16746 5.05 \/ 6.72 \/ 7.02 \/ 7.55 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 129,940 kez görüntülenmiş, 1,953 yorum ve 1,061 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 PKG Oyun İndir
Konu Başlığı It Takes Two CUSA16746 5.05 \/ 6.72 \/ 7.02 \/ 7.55
Konbuyu başlatan dorukhan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan kaymak88

cnt84

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Nis 8, 2021
116
20
18
Bende yaşıyorum çok yollar denedim hiç bir şey işe yaramadı siz buldunuz mu
Uzun uğraşlar sonunda çözmüştüm hocam. Bi tane uygulama var,save game yedek alıp içe aktarmaya yarıyor. Eski ps4 de kaldığı için şuan ismini hatırlamıyorum. Önce aynı sürüm oyunun save game dosyasını buldum internetten. Sonra bu programla internetten indirdiğim full bitirilmiş oyunun save game dosyasıyla yer değiştirdim. Oyunu kaydetmeden çıksa bile,zaten yeni save dosyalarında tüm bölümler bitirildiği için,kaldığım bölümden başlayarak bitirdim oyunu. Oynadığınız oyunun cusa koduyla netten arama yapın,save dosyalarını indirin. Uygulamanın adına baktım "Apollo Save Tool" bu programla save dosyalarının yerini değişin.

SublimeBeno

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 26, 2025
11
1
3
Uzun uğraşlar sonunda çözmüştüm hocam. Bi tane uygulama var,save game yedek alıp içe aktarmaya yarıyor. Eski ps4 de kaldığı için şuan ismini hatırlamıyorum. Önce aynı sürüm oyunun save game dosyasını buldum internetten. Sonra bu programla internetten indirdiğim full bitirilmiş oyunun save game dosyasıyla yer değiştirdim. Oyunu kaydetmeden çıksa bile,zaten yeni save dosyalarında tüm bölümler bitirildiği için,kaldığım bölümden başlayarak bitirdim oyunu. Oynadığınız oyunun cusa koduyla netten arama yapın,save dosyalarını indirin. Uygulamanın adına baktım "Apollo Save Tool" bu programla save dosyalarının yerini değişin.
Çok teşekkür ederim açıklamanız için 😊

sinan571

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 29, 2026
8
0
1

Language: Chinese, English, French, German, Italian, Japanese, Korean, Polish, Portuguese (Brazil), Russian, Simplified Chinese, Spanish

Fw 9.00

[Gizli içerik]

IT TAKES TWO PS4 TÜRKÇE YAMA (KONU LİNKİ AŞAĞIDADIR)
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

teşekkürler

kaskan

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 28, 2019
8
0
1

Language: Chinese, English, French, German, Italian, Japanese, Korean, Polish, Portuguese (Brazil), Russian, Simplified Chinese, Spanish

Fw 9.00

[Gizli içerik]

IT TAKES TWO PS4 TÜRKÇE YAMA (KONU LİNKİ AŞAĞIDADIR)
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

ellerinize sağlık