ÇÖP KUTUSU Itemflowz deamon failed hatası

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Forumun Çöp Kutusu kategorisinde Metobabao11 tarafından oluşturulan Itemflowz deamon failed hatası başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 82 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Forumun Çöp Kutusu
Konu Başlığı Itemflowz deamon failed hatası
Konbuyu başlatan Metobabao11
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Metobabao11
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Metobabao11

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 31, 2026
19
0
1
Cihazım 11.00 sürümünde en güncel Itemflowz kurdum ama deamon failde hatası alıyorum bu yüzden de ps5 oyunlarını kuramıyorum acaba bana uygun bi sürüm var da benmi bilmiyorum explorer 'da genelde çöküyor cihazı kırmak icin 50 dk bekletiyor ghost of yotei yi dahili ye kuracaktım yardımcı olabilecek varmi

Chassis

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ağu 17, 2025
229
52
28
12.00 a kadar bluray jailbrek var. 50 dk beklemeden de kurtulursun. ve daha stabil çalışır. bluray jailbrek e geç bro.

Metobabao11

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 31, 2026
19
0
1
12.00 a kadar bluray jailbrek var. 50 dk beklemeden de kurtulursun. ve daha stabil çalışır. bluray jailbrek e geç bro.
Ya geçeyim geçmesine de elimde patlamasın jailbreak giderse cihazın anlamı kalmaz benim için bir de macos la yapabilirmiyim dediğini veya bi videosu varmıdır bunun
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Bir de benim cihazım dijital ya

Chassis

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ağu 17, 2025
229
52
28
Itemflowz 10.1 üstündeki cihazlarda MODDED WARFARE amcam tavsiye etmiyor.
shadow mount u denedin mi. yada her makinayı jailbrek yaptıktan sonra payload manager yükle gerekli dosyaları otamatik yüklesin.

Metobabao11

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 31, 2026
19
0
1
shadow mount u denedin mi. yada her makinayı jailbrek yaptıktan sonra payload manager yükle gerekli dosyaları otamatik yüklesin.
Shadow mount var ghost of tushisma 'yı öyle kurdum pkg olduğu için kolaydı ama yotei dosya şeklinde olduğu için shadow mount dan kuramıyorum sanırım kuruluyorsa da nasıl yapabilirim yönlendirebilirmisin

Payloud manager de deneyeceğim araştırıyorum

Ben abime sordum ikiside var dedi oyun da yüklü ssd exfat formatında gerisinde ne yapacağım hiçbir fikrim yok

Son düzenleme:

Chassis

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ağu 17, 2025
229
52
28
otamatik oyunu görüyor masaüstüne atıyor olması lazım
oyun klasörü dogru yere attığından emin ol
dahillide data/homebrew ben buraya atıyorum
haricide otamatik görüyor masaüstüne atıyor oyun kısayolunu

Metobabao11

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 31, 2026
19
0
1
otamatik oyunu görüyor masaüstüne atıyor olması lazım
oyun klasörü dogru yere attığından emin ol
dahillide data/homebrew ben buraya atıyorum
haricide otamatik görüyor masaüstüne atıyor oyun kısayolunu

Son olarak bu dosyaları bi klasörün içine mi alacağım açmammı gerek nasıl olacak

Ekli dosyalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...