Joystick sorunu

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Teknik Servis kategorisinde Sean_Paul tarafından oluşturulan Joystick sorunu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,083 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Teknik Servis
Konu Başlığı Joystick sorunu
Konbuyu başlatan Sean_Paul
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan berkayaydin

Sean_Paul

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 13, 2009
57
0
6
Merhaba arkadaslar.Pspim 2004 data code 8c 6.20 pro b6 .Oyun oynarken joystick hafiften kayiyor.Tam yarisi bitirirken araba duvara tosluyor.ne yapmaliyim? :d:

auxut

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 2, 2010
28
0
1
29
Aynı soru bendede vardı ama tam çözemedim benimki slim nasıl çözerim derken içini açtım söktüm joystick i geri taktım oldu ama geçici bir çözüm ve psp ni açmak istemezsin benimkinin heryeri gicirdıyo şuan çok iyi kapatman lazım. Birde forumda araştır lehimli bir çözüm yolu varmış ozaman hiç bozulmuyormuş nese sana kolay gelsin...

ulas97

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 16, 2009
381
0
16
31
Hani donanımsal bir soru olduğu için pek yardımımız dokunmaz. :D Bilen birisine götürsen içini açar tam yerine oturtur sorunun hallolur. Ama ben yapacağım diyorsan, şu yolu deneyebilirsin.

Analog Stick'in nereye doğru kayık olduğu sapta. Ardından stick'e basılı tutarak o yönün tam tersine doğru it ve bir süre tut. Bunu her psp 'yi eline alışında 1-2 dk yap. Sorunun muhtemelen hallolacak.