PS5 Yardım Kırık PS4 oyunlarını ve savelerini Kırık Ps5'e taşımak

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde pssever_ tarafından oluşturulan Kırık PS4 oyunlarını ve savelerini Kırık Ps5'e taşımak başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 42 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı Kırık PS4 oyunlarını ve savelerini Kırık Ps5'e taşımak
Konbuyu başlatan pssever_
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ra65zan

pssever_

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 11, 2023
97
38
18
Merhaba forumdaşlar, aklıma takıldı araştırdım ama bulamadım grupta. Benim elimde kırık bir ps4 var ve içinde bir çok türkçe yama oyun var save dosyası ile birlikte. PS5'im de kırılmak üzere, bu yüzden bunları oraya aktarmak istiyorum. PS4 oyunları Ps5 te çalışıyor onu biliyorum ama save dosyası aktarılıyor mu? deneyen olduysa cevaplarsa sevinirim.

Portal3

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 28, 2023
311
117
43
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Burada bahsedildi işin içine ftp girince ben vazgeçtim ama basit bir şeye benziyor.

ra65zan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 24, 2010
140
134
43
Merhaba forumdaşlar, aklıma takıldı araştırdım ama bulamadım grupta. Benim elimde kırık bir ps4 var ve içinde bir çok türkçe yama oyun var save dosyası ile birlikte. PS5'im de kırılmak üzere, bu yüzden bunları oraya aktarmak istiyorum. PS4 oyunları Ps5 te çalışıyor onu biliyorum ama save dosyası aktarılıyor mu? deneyen olduysa cevaplarsa sevinirim.
Hem ps4 hem de ps5 aynı hesaba bağlıysa save dosyalarını usb den ps5 direk kopyalayabilirsiniz ama eğer farklı hesaplar ile giriş yaptıysanız save dosyalarına resign(imzalama) islemi yapmaniz lazım. Bunun için öncelikle ps4 de ki bütün save dosyalarını usb kopyalayın. Daha sonra garlicsaves.com sitesine girip ps5 hesap id numaranız ile bir hesap açıp giriş yapın. Daha sonra usb kopyaladiginiz save dosyalarını siteye yükleyip resign islemini yapın. İşlemden sonra save dosyalarını usb den ps5 direk kopyalayabilirsiniz. Resign islemini apollo save tool ile de yapabilirsiniz. ps4 de yeni bir hesap açıp apollo save tool girin. offline activation kullanarak ps5 de kullandiginiz hesap numarasıni ps4 de yeni açtığınız hesaba tanımlayın. Daha sonra save dosyalarına resign islemi yapıp ps5 kopyalayın. Farkli hesaplar ile Resign islemi yapmadan ps5 yüklerseniz save dosyası çalışmayacaktir.