PS5 Yardım Kırık versiyonu orijinale çevirme hakkında bilgi

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde polexch tarafından oluşturulan Kırık versiyonu orijinale çevirme hakkında bilgi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 117 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı Kırık versiyonu orijinale çevirme hakkında bilgi
Konbuyu başlatan polexch
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ahmethan

polexch

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 3, 2020
198
69
28
Merhabalar arkadaslar herkese iyi gunler. Ben 13.60 versiyon da kırdım ps5 i. Yarin bi gun orijinal versiyona donmek istesem konsol bani yer miyim bilginiz var mi arkadaslar youtuber batuhan bozkan sony fark eder konsol bani yersiniz cihaziniz cop olur demiş dns taktgini yapmadan cihazimi kirmistim ve arkada orijinal youtube uygulamasini guncellemisti sistem. Bundan bir sorun olur mu ileride orijinal surume gecmek istesem yardimci olursaniz sevinirim

ahmethan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 2, 2010
358
1,765
93
45
Cihazınız jailbreak’li iken bile bile Sony DNS blocker olmadan internete bağlanma, hesabınla birşeyler yapma durumunda bence ban yersin. Ama onun haricinde önlemlerini aldıktan sonra bir gün normale dönmek istersen fabrika ayarlarına sıfırlaman yeterli. Yani konsol ban yemen çok nadir bir durumdur bana göre.