PS5 Yardım kırk ps5'e FC26 kadro güncellemesi

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde usta1907 tarafından oluşturulan kırk ps5'e FC26 kadro güncellemesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 271 kez görüntülenmiş, 20 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı kırk ps5'e FC26 kadro güncellemesi
Konbuyu başlatan usta1907
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Adem oztımur

usta1907

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Nis 7, 2021
231
58
28
Aekadaşlar 7.61 sürüm kırık ps5 içine ps4 fc26 kurdum ve oyun çalışıyor.ama usb ile güncel kadroları nasıl atabilirim?malum ps5'de apollo çalışmıyor.

ra65zan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 24, 2010
137
130
43
kralim bu dediğin yöntem nedir ps4 içinde kullanabilir miyiz
Ps5 de Oyunun savedata düzenlemeye yarıyor. Apollonun ps5 versiyonu gibi düşünebilirsin. Ps4 de gerek yok çünkü aynı işlemi apollo save tool daha iyi yapıyor. Apolloyu kullanmak istemiyorsan Garlicsavemgr web versiyonu var onu Ps4 için de kullanabilirsin. Kullanımı için moddedwarfare youtube kanalına balabilrsin
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Portal3

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 28, 2023
301
106
43
Ps5 de Oyunun savedata düzenlemeye yarıyor. Apollonun ps5 versiyonu gibi düşünebilirsin. Ps4 de gerek yok çünkü aynı işlemi apollo save tool daha iyi yapıyor. Apolloyu kullanmak istemiyorsan Garlicsavemgr web versiyonu var onu Ps4 için de kullanabilirsin. Kullanımı için moddedwarfare youtube kanalına balabilrsin
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
Ps4 teki bir oyunun save dosyası var bende apollo ile almıştım aynı oyun ps5 te kurulu bu save dosyasını ps5te çalıştırabilir miyim? Bilginiz var mı?

ra65zan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 24, 2010
137
130
43
Fc 26 dan mi bahsediyorsunuz yoksa farklı bir oyun mu? Oyuna göre değişir cunku mesela ben Fc 25 ve fc 26 ps4 kadrolarini oyunun ps5 versiyonuna attım çalıştı. Ama her oyun da çalışmayabilir. Oyun adını söylersen deneyebilirim.

Adem oztımur

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 6, 2021
295
83
28
Fc 26 dan mi bahsediyorsunuz yoksa farklı bir oyun mu? Oyuna göre değişir cunku mesela ben Fc 25 ve fc 26 ps4 kadrolarini oyunun ps5 versiyonuna attım çalıştı. Ama her oyun da çalışmayabilir. Oyun adını söylersen deneyebilirim.
Peki anlattiginiz sistem başkasının yedek oyun dosyasını kendi ps5 cihazına aktarabilirmiyiz

MOTORSELAMİ

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 15, 2020
80
10
8
teşekkürler bakacağım