Hocam ps5 e özel çıktıya yakımda bizim içinde rahat bir yöntem çıkar inşallahAekadaşlar 7.61 sürüm kırık ps5 içine ps4 fc26 kurdum ve oyun çalışıyor.ama usb ile güncel kadroları nasıl atabilirim?malum ps5'de apollo çalışmıyor.
kralim bu dediğin yöntem nedir ps4 içinde kullanabilir miyizapolloya gerek yok garlicsavemgr ile kadroları güncelleyebilirsiniz.
Ps5 de Oyunun savedata düzenlemeye yarıyor. Apollonun ps5 versiyonu gibi düşünebilirsin. Ps4 de gerek yok çünkü aynı işlemi apollo save tool daha iyi yapıyor. Apolloyu kullanmak istemiyorsan Garlicsavemgr web versiyonu var onu Ps4 için de kullanabilirsin. Kullanımı için moddedwarfare youtube kanalına balabilrsinkralim bu dediğin yöntem nedir ps4 içinde kullanabilir miyiz
Ps4 teki bir oyunun save dosyası var bende apollo ile almıştım aynı oyun ps5 te kurulu bu save dosyasını ps5te çalıştırabilir miyim? Bilginiz var mı?Ps5 de Oyunun savedata düzenlemeye yarıyor. Apollonun ps5 versiyonu gibi düşünebilirsin. Ps4 de gerek yok çünkü aynı işlemi apollo save tool daha iyi yapıyor. Apolloyu kullanmak istemiyorsan Garlicsavemgr web versiyonu var onu Ps4 için de kullanabilirsin. Kullanımı için moddedwarfare youtube kanalına balabilrsin
Peki anlattiginiz sistem başkasının yedek oyun dosyasını kendi ps5 cihazına aktarabilirmiyizFc 26 dan mi bahsediyorsunuz yoksa farklı bir oyun mu? Oyuna göre değişir cunku mesela ben Fc 25 ve fc 26 ps4 kadrolarini oyunun ps5 versiyonuna attım çalıştı. Ama her oyun da çalışmayabilir. Oyun adını söylersen deneyebilirim.
teşekkürler bakacağımPs5 de Oyunun savedata düzenlemeye yarıyor. Apollonun ps5 versiyonu gibi düşünebilirsin. Ps4 de gerek yok çünkü aynı işlemi apollo save tool daha iyi yapıyor. Apolloyu kullanmak istemiyorsan Garlicsavemgr web versiyonu var onu Ps4 için de kullanabilirsin. Kullanımı için moddedwarfare youtube kanalına balabilrsin