PS5 Yardım kırk ps5'e FC26 kadro güncellemesi

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde usta1907 tarafından oluşturulan kırk ps5'e FC26 kadro güncellemesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 790 kez görüntülenmiş, 37 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı kırk ps5'e FC26 kadro güncellemesi
Konbuyu başlatan usta1907
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ra65zan

Adem oztımur

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 6, 2021
327
96
28
Dosyaların klasör halinde olmaması lazım. Öncelikle rdr2 oyununu cihaza yükleyip bir save dosyası olusturun daha sonra Aşağıda verdiğim payloadı cihaza gönderip garlicsavemgr giriş yapin sonra oyun listesinden rdr2 seçin ve klasör icindeki save dosyalarınızı yeni olusturdugunuz save dosyası ile degistirip resign yapın. Ps5 de ki hesap id numaranızı biliyorsanız aynı işlemi garlicsave websitesi üzerinden de yapabilirsiniz.
Başkan başkasının bitirilmiş Dave dosyalarını yapabiliyor muyuz peki

mustibursa

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 14, 2013
116
10
18
46
Ps5 de Oyunun savedata düzenlemeye yarıyor. Apollonun ps5 versiyonu gibi düşünebilirsin. Ps4 de gerek yok çünkü aynı işlemi apollo save tool daha iyi yapıyor. Apolloyu kullanmak istemiyorsan Garlicsavemgr web versiyonu var onu Ps4 için de kullanabilirsin. Kullanımı için moddedwarfare youtube kanalına balabilrsin
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
Kirik olmayan ps5 fat var psnim girili onda ve savegame var 13.20 versiyon.ve v11.00 kirik ps5 prom var.kirik olmayan dan save alip kırık olanda oyuna kalldigim yerden devam edeblrmym oyun last of us 2

ra65zan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 24, 2010
168
147
43
Kirik olmayan ps5 fat var psnim girili onda ve savegame var 13.20 versiyon.ve v11.00 kirik ps5 prom var.kirik olmayan dan save alip kırık olanda oyuna kalldigim yerden devam edeblrmym oyun last of us 2
Normal şartlarda yuksek versiyondan alınmış save dosyasını düşük sürümde kullanamazsın. Daha önce denemedim ama her iki save dosyasını decrypt edip verileri değiştirdikten sonra resign yaparsan çalışabilir. İstersen save dosyasini bana özelden gönder kendi cihazimda deneyip sana sonucu yazarım. Çalışırsa senin kırık cihazda ki id göre tekrar resign yaparız.

mustibursa

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 14, 2013
116
10
18
46
Normal şartlarda yuksek versiyondan alınmış save dosyasını düşük sürümde kullanamazsın. Daha önce denemedim ama her iki save dosyasını decrypt edip verileri değiştirdikten sonra resign yaparsan çalışabilir. İstersen save dosyasini bana özelden gönder kendi cihazimda deneyip sana sonucu yazarım. Çalışırsa senin kırık cihazda ki id göre tekrar resign yaparız.
Vay Allah razi olsun.dosyayi nerden nasıl yollarim pmde varmi ekleme.google drivemi yuklemem gerekli.yeni ciktim isten 3te yeniden gidicemaksam atarim insallah uyuyayim

ra65zan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 24, 2010
168
147
43
Zip haline getirip özelden atabilirsin. Oyunun kodunu ve versiyonunu atar mısın. Bende ki oyun ile uyumlu mu ona bakacağım.

mustibursa

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 14, 2013
116
10
18
46
Zip haline getirip özelden atabilirsin. Oyunun kodunu ve versiyonunu atar mısın. Bende ki oyun ile uyumlu mu ona bakacağım.
Ozelden gonderme imkani yok izin vermiyor size ulasmmama.600 700mb yapiyo.garlic savemanager denedin archive.dat var sadece o yuzden yapmadi.psnden indirmistim oyunu kirik cihazdan sanirim sifre cozme islemi oluyormus onu denicem.aslinda bana tarif etseniz denesem daha iyi olcsk gibi ugrastirmayim sizi.kirik cihazda user diye aciliyo hesap sistem geri yukleme ile kirildigi icin.

ra65zan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 24, 2010
168
147
43
Dediğiniz şifre çözme olayı sadece oyunun dump etmek için lazım Save dosyasında gerek yok. Save dosyasında oyunun versiyonu ve bölge kodu önemli. Orjinal cihazda oyunun üstüne gelip options tuşuna basıp bilgi kısmında oyunun versiyonunu söylebilir misiniz. Turkiyeden aldığınız için Bölge kodu muhtemelen EU versiyondur. Çalışıp çalışmadığını bilmediğim için birsey söyleyemiyorum birkaç deneme yanılma yapacağım o yüzden Save dosyasını istedim. Save dosyasını aşağıdaki siteye yükleyip bana linki özelden veya buradan gönderebilirsiniz.
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

ra65zan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 24, 2010
168
147
43
Save dosyasini alamiyorum sistem yedeği izin verdi o var ppsa15508
Direk save dosyasi olsaydı daha iyi olurdu. Sistem yedeginde save dosyası çıkarılamiyor. Yedeği geri yüklemek icin esit veya daha üst yazılım sürümü lazım. Ps5 oyunlarının save dosyası jailbreak olmadan direk usb kopyalanamiyor o yüzden mecbur backup dosyasından çıkarmaya çalışacağız. Ya da isterseniz kendi save dosyami gönderebilirim.
Ayrıca pm gizliliğini değiştirdim. Bana özelden mesaj atın oradan devam edelim konuyu meşgul etmeyelim.

Son düzenleme:

mustibursa

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 14, 2013
116
10
18
46
Direk save dosyasi olsaydı daha iyi olurdu. Sistem yedeginde save dosyası çıkarılamiyor. Yedeği geri yüklemek icin esit veya daha üst yazılım sürümü lazım. Ps5 oyunlarının save dosyası jailbreak olmadan direk usb kopyalanamiyor o yüzden mecbur backup dosyasından çıkarmaya çalışacağız. Ya da isterseniz kendi save dosyami gönderebilirim.
Ayrıca pm gizliliğini değiştirdim. Bana özelden mesaj atın oradan devam edelim konuyu meşgul etmeyelim.
Pm hala yazilmiyo.bitirdiyseniz olablr aslinda.ilerledigom yeri.bulabolirim devam ederim.eve gidince jailbreakte kullanic adina bakip yazayim isterseniz user yada user1 yaziyodu