Kopyası Çıkarılmış PSX Oyunlarını PSP de Nasıl Oynarız (Convert)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Psp için Ps1 Oyunları kategorisinde hako tarafından oluşturulan Kopyası Çıkarılmış PSX Oyunlarını PSP de Nasıl Oynarız (Convert) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 87,592 kez görüntülenmiş, 179 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Psp için Ps1 Oyunları
Konu Başlığı Kopyası Çıkarılmış PSX Oyunlarını PSP de Nasıl Oynarız (Convert)
Konbuyu başlatan hako
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan bio1979

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
9,054
15,962
113
arkadaslar super shot soccer adında bir oyun var onun convert edilmiş halini nereden bulabiliriz. denediklerim çalışmadı.
Super Shot Soccer USA [SLUS-01464] FULL 286 MB

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
[Rar : 285 MB]

................ veya ................

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
[Rar : 285 MB]

Password : hako
Ripped : yok/nothing
Tested: 5.00 M33-6 Popsloader 5.00 M33 original flash.
"SLUS01464" klasörünü PSP/GAME klasörüne atın/Put "SLUS01464" folder to PSP/GAME folder on your memory stick.

soldierman

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 17, 2012
90
6
8
ya abi bilgisayar versionum win7 fakat önetici olarakta çalıştırsamda bu theme mod ile program çalışmıyor..linkteki programı bir kontrol edebilir miyiz.teşekkürler

great13

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 26, 2012
110
3
18
HAKO SEN BİZİM HER ŞEYİMİZSİN :bzmskr: :party::prty::bsdfa::rckr:

kratos11

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 11, 2011
12
0
1
37
diski gösterdıgımde game title ve save titlei yazıyorum ama alt taraftakı kodlar olusmuyor sorun ne olabilir (game id ve save id) :((

Bump:
ya abi bilgisayar versionum win7 fakat önetici olarakta çalıştırsamda bu theme mod ile program çalışmıyor..linkteki programı bir kontrol edebilir miyiz.teşekkürler
aynen öle ben farklı bir yerden buldum sorun yok ama baska seyelr cıktı bu sefer :)

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
9,054
15,962
113
Bu verdiğim program ile oyunların game ID noları değişmiyor eğer böyle yapmanız gerekiyorsa ilk sayfada da anlattım "PsGUI300" adlı programı kullanacaksınız...

ta_mer

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 14, 2012
1
0
1
34
peki tam tersini yapmak istersek?? eboot.pbp formatında bir dosyayı nasıl pc de oynayabilirim??

niksarli1979

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 15, 2010
305
55
28
5.50 GEN-D için popsloader

Arkadaşlar çok bilgim yok bu ps1 oyunlarını oynamak için popsloader denilen bir uygulamamı lazım?Öyleyse 5.50 GEN D için nerden temin edebilirim.Birde programı ne şekilde yüklemem lazım ve hako arkadaşımın verdiği linklerden indirdiğim oyunlarda bi değişiklik yapmak gerekiyomu yoksa normal iso dosyasına yükleyip oynayabiliyomuyuz?
Şimdiden teşekkürler