Kopyası Çıkarılmış PSX Oyunlarını PSP de Nasıl Oynarız (Convert)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Psp için Ps1 Oyunları kategorisinde hako tarafından oluşturulan Kopyası Çıkarılmış PSX Oyunlarını PSP de Nasıl Oynarız (Convert) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 87,592 kez görüntülenmiş, 179 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Psp için Ps1 Oyunları
Konu Başlığı Kopyası Çıkarılmış PSX Oyunlarını PSP de Nasıl Oynarız (Convert)
Konbuyu başlatan hako
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan bio1979

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
9,054
15,962
113
Arkadaşlar çok bilgim yok bu ps1 oyunlarını oynamak için popsloader denilen bir uygulamamı lazım?Öyleyse 5.50 GEN D için nerden temin edebilirim.Birde programı ne şekilde yüklemem lazım ve hako arkadaşımın verdiği linklerden indirdiğim oyunlarda bi değişiklik yapmak gerekiyomu yoksa normal iso dosyası gibi yükleyip oynayabiliyomuyuz?
Şimdiden teşekkürler
Buraya gir :
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

O sayfada başlık : PSX Oyunları için 5.50 Gen Popsloader.... yazan başlığı bul...

Bu konunun altında sorularının cevabı var....

niksarli1979

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 15, 2010
305
55
28
Buraya gir :
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

O sayfada başlık : PSX Oyunları için 5.50 Gen Popsloader.... yazan başlığı bul...

Bu konunun altında sorularının cevabı var....
Linklerden birinde uygulama silinmiş diğerindede sanırım üyelik istiyor,önerebileceğin başka bir link varmı acaba?

niksarli1979

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 15, 2010
305
55
28
Yeni link ekledim...
Kardeşim ellerin dert görmesin sayende baya bi nostaljik oyunları (Kagero vs.) oynama fırsatım oldu.
Çok ama çok sağol bu arada oyun arşivinde mükemmel...
Bu arada ben bulamadım oyunları kaldığımız yerde save etme şansımız yok sanırım..Yani kapatınca oyunlar baştan başlıyor sanırım

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
9,054
15,962
113
Teşekkürler iyi oyunlar...PS1 de olduğu gibi oyunların save edilen bölümlerine kadar yanmadan oynaman gerekiyor... :D

niksarli1979

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 15, 2010
305
55
28
Teşekkürler iyi oyunlar...PS1 de olduğu gibi oyunların save edilen bölümlerine kadar yanmadan oynaman gerekiyor... :D
Verdiğin bilgiler için tekrar teşekkürler

Bump:

Yanlız bu psx oyunlarını yükleyip psp'de oyunlara girdiğimde ne ismini nede oyun icon resmini göremiyorum sadece gizli içerik yazıyor ve kilit resmi var.Gerçi açabiliyorum ve oynayabiliyorum.3 tane oyun yükledim ve hangisi nerde biliyorum ama,oyunlara herhangi bir isim yada icon resmi koyma şansımız varmı...?

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
9,054
15,962
113
Gizli içerik mi ? Bunda bir gariplik var :D PSP de game sekmesinde oyunun iconu görünür hatta iconun üzerine geldiğinde benim convert ettiklerimin hemen hemen hepsinde küçük video sunumu bile vardır...

Sen kendi convert ettiğin oyunları söylüyorsan bilemem...

niksarli1979

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 15, 2010
305
55
28
Gizli içerik mi ? Bunda bir gariplik var :D PSP de game sekmesinde oyunun iconu görünür hatta iconun üzerine geldiğinde benim convert ettiklerimin hemen hemen hepsinde küçük video sunumu bile vardır...

Sen kendi convert ettiğin oyunları söylüyorsan bilemem...
Yo hayır senin convert ettiğin oyunları kullanıyorum hatta oyunlara R tuşunu kullanmadan direk X tuşuna basarak giriyorum,ama dediğim gibi oyun iconlarının üzerinde kilit resmi var ve gizli içerik diyor ve şifre istiyor.Ben daha önce psp'ye bir şifreleme programı (protect me) yüklemiştim gerçi şuan sildim ama onun için kulandığım şifreyle giriyorum oyunlara???????