PS5 HACK Kstuff 1.07 Beta Yayımlandı

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde byercanx tarafından oluşturulan Kstuff 1.07 Beta Yayımlandı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,692 kez görüntülenmiş, 50 yorum ve 15 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı Kstuff 1.07 Beta Yayımlandı
Konbuyu başlatan byercanx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Deniz36

hasan2741

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eyl 23, 2021
88
42
18
exfat direk destekleniyor one shot
Ercan hocam ilk oyunu test ettim. Oyun her iki durumda da dahili hafızada yer alıyordu. Oyun Crimson Desert. Öncelikle exfat sürümünde oyunun ilk yükleme ekranı 22 saniyeydi, ffpfs sürümünde bu süre 46 saniyeye çıktı. Bu süreler tüm yükleme ekranlarında aşağı yukarı aynı oranda arttı. Tahminim burada farkın oluşmasının sebebi benim dahili hafızayı kullanıyor olmam. Harici bir ssd bellek ile usb kanalından oyunu oynamak istediğimizde usb aktarım limitleri dahili belleğe oranla çok daha düşük olduğu için (aşağı yukarı ffpfs için belirtilen 350mb/sn hızlar usb belleğinde üst sınırlarına yakın olduğundan) exfat ile ffpfs arasında aman aman fark oluşmuyor olabilir. Ancak dahilide bu fark baya bir açılıyor. Ayrıca dahili hafızaya exfat yerine ffpfs olarak atmak bana tam olarak Crimson Desert oyununda 83gb tasarruf sağlattı.

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
4,094
3,260
113
40
Ercan hocam ilk oyunu test ettim. Oyun her iki durumda da dahili hafızada yer alıyordu. Oyun Crimson Desert. Öncelikle exfat sürümünde oyunun ilk yükleme ekranı 22 saniyeydi, ffpfs sürümünde bu süre 46 saniyeye çıktı. Bu süreler tüm yükleme ekranlarında aşağı yukarı aynı oranda arttı. Tahminim burada farkın oluşmasının sebebi benim dahili hafızayı kullanıyor olmam. Harici bir ssd bellek ile usb kanalından oyunu oynamak istediğimizde usb aktarım limitleri dahili belleğe oranla çok daha düşük olduğu için (aşağı yukarı ffpfs için belirtilen 350mb/sn hızlar usb belleğinde üst sınırlarına yakın olduğundan) exfat ile ffpfs arasında aman aman fark oluşmuyor olabilir. Ancak dahilide bu fark baya bir açılıyor. Ayrıca dahili hafızaya exfat yerine ffpfs olarak atmak bana tam olarak Crimson Desert oyununda 83gb tasarruf sağlattı.
ffpfs dahili destegi yok henuz deneysel olarak var usb uzerinde denersen su anlik fark olmadigini goreceksin

ReaLioN

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 31, 2021
224
120
43
byercanx @byercanx hocam şimdi benim sürüm 10.01 ve içerinde ki kstuff sürümü 1.6.6. bunu güncellemek için direkt olarak 1.07 betayı indirip autoloader klasöründe ki kstuff dosyası ile değiştirmem yeterli mi ? Birde shadowmount plus güncellemesi de yapmak istiyorum onuda tekli olarak nereden indirip yüklemek gerekli acaba. bende ki eski sürüm olan ps5_autolader klasörünün içi resimde ki gibi. Yine bu şekilde toplu bir klasör yapılıp paylaşılsa forumda çok daha iyi olur sanırım. tek tek dosya güncellemek yerine.

Ekli dosyalar

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
4,094
3,260
113
40
byercanx @byercanx hocam şimdi benim sürüm 10.01 ve içerinde ki kstuff sürümü 1.6.6. bunu güncellemek için direkt olarak 1.07 betayı indirip autoloader klasöründe ki kstuff dosyası ile değiştirmem yeterli mi ? Birde shadowmount plus güncellemesi de yapmak istiyorum onuda tekli olarak nereden indirip yüklemek gerekli acaba. bende ki eski sürüm olan ps5_autolader klasörünün içi resimde ki gibi. Yine bu şekilde toplu bir klasör yapılıp paylaşılsa forumda çok daha iyi olur sanırım. tek tek dosya güncellemek yerine.

[ATTACH type="full"]4069[/ATTACH]
evet sana guncel olanlari gonderdim

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

ReaLioN

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 31, 2021
224
120
43
Teşekkür ederim. bunları alıp klasör içerisindekilerle değiştir diyorum olay bitiyor o zaman sağolun tekrardan

alex_59

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 7, 2019
201
48
28
EchoStrech yeni kstuff betayı yayınladı, bu yeni sürümde FW 12.70 kadar tam kupa desteği ve sahnenin yeni yıldızı ffpfs için tam destek eklendi. Test etmek isteyen kişiler aşağıdan bağlantıyı deneyebilirler. Yakında ppfs için bir video yayınlayacağım ne kadar güçlü olduğunu görmeniz için testlerde 1TB SSD’ye 23 tane 3A oyun yükledim. Test ettiğim bazı oyunlar

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Örnek vermem gerekirse ;

Astro bot 160GB dan 44GB
Spider Man 2 256GB dan 110 GB
Resident Evil Requiem 125 GB dan 70GB
The Witcher 3 140GB dan 90GB

Hocam normalde tüm oyunlar bu şekil olması gerekiyor ps 4 gibi neyse oo bu klasör hali kötü ps 3 halini çevirdikleri dme beri adam akıllı oyun oynamaz olduk ps 4 daha iyi

ReaLioN

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 31, 2021
224
120
43
byercanx @byercanx hocam şimdi klasör içi ve autoload.txt belgesinin içi de resimde ki gibi oldu. Yer değiştirmeden önce resimden kontrol edebilir misiniz doğru mu diye (etahen ve kstuff ikisi birden listede var sorun olabilir mi). Birde Youtube 1.5 olarakta güncellemek istiyorum.

burada ki linkten
isimli dosyayı indirip user/download/ppsa01650 (youtube kurulum klasörü) ile değiştirsem update yapmış oluyor muyum ?

Teşekkür ederim.

Ekli dosyalar