PS5 HACK Kstuff 1.07 Beta Yayımlandı

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde byercanx tarafından oluşturulan Kstuff 1.07 Beta Yayımlandı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 792 kez görüntülenmiş, 38 yorum ve 14 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı Kstuff 1.07 Beta Yayımlandı
Konbuyu başlatan byercanx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan byercanx

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
3,470
1,145
113
40
byercanx @byercanx hocam şimdi klasör içi ve autoload.txt belgesinin içi de resimde ki gibi oldu. Yer değiştirmeden önce resimden kontrol edebilir misiniz doğru mu diye (etahen ve kstuff ikisi birden listede var sorun olabilir mi). Birde Youtube 1.5 olarakta güncellemek istiyorum.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

burada ki linkten
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
isimli dosyayı indirip user/download/ppsa01650 (youtube kurulum klasörü) ile değiştirsem update yapmış oluyor muyum ?

Teşekkür ederim.
Merhaba etaHEN varsa kstuff koyulmaz etaHEN dahili kstuff icerir ikinci soruna gelince evet

ReaLioN

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 31, 2021
193
90
28
etaHEN bu sitede daha önce paylaşılan şu konuda ki dosya

Bu konuda ki etahen'in içinde ki kstuff 1.6.6 idi o zaman etahen'i listeden iptal edip kstuff.elf'i aktif olarak bırakayım. güncel 1.07 kstuff olmuş olur elimde.

Birde youtube 1.5'e güncellemeyi bir önce ki mesajımda doğru mu tarif etmişim ço karışık değilse bilgi verebilir misiniz.

lostgem

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 18, 2010
209
58
28
kstuff lite ile etaHEN kullanılmaz, sistem çöker direk. etaHEN dahili kstuff içerir ondaki full sürümdür ekstra özellik içerir.
ps5 y2jb güncellemek istedim ftp üzerinden gönderdim ama şimdi jailbreak yapamıyorum bu hatayı alıyorum nw-102249-8 ve "awaiting connection at ip adresi" yazıyor

xXBerkanXxD

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 25, 2013
106
23
18
27
kstuff lite ile etaHEN kullanılmaz, sistem çöker direk. etaHEN dahili kstuff içerir ondaki full sürümdür ekstra özellik içerir.
Kstuff lite çıktığından beri etaHEN ile birlikte kullanıyorum.
kstuff lite'ı etaHEN klasörünün içerisine kstuff.elf ismiyle atıp kullanabilirsiniz.

Y2JB Autoloader için payload.txt içerisine ayriyeten kstuff.elf'yi çağırmayacaksınız sadece etaHEN.elf'yi çağıracaksınız, etaHEN halihazırda kstuff.elf'yi çalıştırıyor.

Son düzenleme:

meridian

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Şub 9, 2018
216
96
28
Anladım hocam çok teşekkür ederim.
Etahen i siliyorum şimdi.
Ben de diyorum ara ara neden bu donma kapanmalar oluyor.

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
3,470
1,145
113
40
Kstuff lite çıktığından beri etaHEN ile birlikte kullanıyorum.
kstuff lite'ı etaHEN klasörünün içerisine kstuff.elf ismiyle atıp kullanabilirsiniz.

Y2JB Autoloader için payload.txt içerisine ayriyeten kstuff.elf'yi çağırmayacaksınız sadece etaHEN.elf'yi çağıracaksınız, etaHEN halihazırda kstuff.elf'yi çalıştırıyor.
bu sekilde olabilir etaHEN eski surumlerinde kstuff ayri geliyordu son surumde entegre gelmeye baslamisti 2.6b surumu yanilmiyorsam belki 2.4 veya 2.5 de bu sorun olmayabilir ama data klasoru altinda etaHEN icinde kstuff guncellenerek olabilir denemedim hic.