PS5 HACK Kstuff 1.07 Beta Yayımlandı

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde byercanx tarafından oluşturulan Kstuff 1.07 Beta Yayımlandı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,668 kez görüntülenmiş, 50 yorum ve 15 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı Kstuff 1.07 Beta Yayımlandı
Konbuyu başlatan byercanx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Deniz36

karaerdi

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 28, 2009
776
168
43
44
EchoStrech yeni kstuff betayı yayınladı, bu yeni sürümde FW 12.70 kadar tam kupa desteği ve sahnenin yeni yıldızı ffpfs için tam destek eklendi. Test etmek isteyen kişiler aşağıdan bağlantıyı deneyebilirler. Yakında ppfs için bir video yayınlayacağım ne kadar güçlü olduğunu görmeniz için testlerde 1TB SSD’ye 23 tane 3A oyun yükledim. Test ettiğim bazı oyunlar

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Örnek vermem gerekirse ;

Astro bot 160GB dan 44GB
Spider Man 2 256GB dan 110 GB
Resident Evil Requiem 125 GB dan 70GB
The Witcher 3 140GB dan 90GB

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
Merhaba hocam, Spiderman 2 oyunu çok fazla takılıyor, bu işlemden sonra 110 GB düştüğünde takılmalar devam eder mi yoksa düzelir mi ?

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
4,094
3,259
113
40
Merhaba hocam, Spiderman 2 oyunu çok fazla takılıyor, bu işlemden sonra 110 GB düştüğünde takılmalar devam eder mi yoksa düzelir mi ?
takilma sorunu boyut ile alakali bir durum degil AMPR emusundan kaynakli her surumde biraz daha iyilestirme var yakinda daha iyi olacak cok yol kat edildi

Adem oztımur

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 6, 2021
364
106
43
GUI surumu tam profesyonel degil son kullanici odakli o degerler normal ben

orjinal surumu tum ayarlari yapilmis sekilde kullaniyorum 0.0.7 inanilmaz hizli 250 saniyede 250GB oyun donusturuyorum
Birşey soracam şimdi bu boyut küçültme konusunu bundan snra paylaşılan oyunlarda yapacaklarmi yoksa kişi kendi yapmak zorunda mı onu merak ettim bende PC olmadığı için diyorum

alex_59

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 7, 2019
200
47
28
EchoStrech yeni kstuff betayı yayınladı, bu yeni sürümde FW 12.70 kadar tam kupa desteği ve sahnenin yeni yıldızı ffpfs için tam destek eklendi. Test etmek isteyen kişiler aşağıdan bağlantıyı deneyebilirler. Yakında ppfs için bir video yayınlayacağım ne kadar güçlü olduğunu görmeniz için testlerde 1TB SSD’ye 23 tane 3A oyun yükledim. Test ettiğim bazı oyunlar

Örnek vermem gerekirse ;

Astro bot 160GB dan 44GB
Spider Man 2 256GB dan 110 GB
Resident Evil Requiem 125 GB dan 70GB
The Witcher 3 140GB dan 90GB

Bu 08.20 çalışır mı acaba nasıl atabiliriz yardımcı olan var mı süresiz etehan kullanıyorum

dantegodof

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eyl 3, 2013
415
198
43
34
Kstuff lite çıktığından beri etaHEN ile birlikte kullanıyorum.
kstuff lite'ı etaHEN klasörünün içerisine kstuff.elf ismiyle atıp kullanabilirsiniz.

Y2JB Autoloader için payload.txt içerisine ayriyeten kstuff.elf'yi çağırmayacaksınız sadece etaHEN.elf'yi çağıracaksınız, etaHEN halihazırda kstuff.elf'yi çalıştırıyor.
Bu yöntem çalışıyor 9.20 deyim etahen 2.5 ile kstuff 1.9 lite birlikte çalışıyor kstuff dosyasını data etahen klasörüne kopyalayalim sonra ps5 kapatıp açalım etahen 2.5 çalıştırıldıginda kstuff 1.9 lite da çalıştı hem kupalar geliyor hemde gotham knight ve cobra kai 2 sonsuz yükleme hatası da düzeliyor etahen de calismis oluyor bilginize.

Deniz36

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 26, 2023
712
595
93
Bu yöntem çalışıyor 9.20 deyim etahen 2.5 ile kstuff 1.9 lite birlikte çalışıyor kstuff dosyasını data etahen klasörüne kopyalayalim sonra ps5 kapatıp açalım etahen 2.5 çalıştırıldıginda kstuff 1.9 lite da çalıştı hem kupalar geliyor hemde gotham knight ve cobra kai 2 sonsuz yükleme hatası da düzeliyor etahen de calismis oluyor bilginize.
Merhaba avatar oyununu duplexin yayınlamış olduğu 1.020 updatesi ve DLC su çalışır mı ben üç yoldan kırmalar yapıyorum itemflozudan bu klasörlu oyunlar için birde ffpfsc sıkıştırma dosyali oyunlar var onda da kstuf 1.07 ve kstuf 1.09 kırma yapıyorum acaba item'den oyunu açmak için 1.09 kstuff u atsam item acarmi avatar oyununu sizde varmı avatar oyunu bende hem siesta'nın yayınlamış olduğu hemde duplexsin DLC olanı var ama duplexi bir türlü açamadım

dantegodof

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eyl 3, 2013
415
198
43
34
Merhaba avatar oyununu duplexin yayınlamış olduğu 1.020 updatesi ve DLC su çalışır mı ben üç yoldan kırmalar yapıyorum itemflozudan bu klasörlu oyunlar için birde ffpfsc sıkıştırma dosyali oyunlar var onda da kstuf 1.07 ve kstuf 1.09 kırma yapıyorum acaba item'den oyunu açmak için 1.09 kstuff u atsam item acarmi avatar oyununu sizde varmı avatar oyunu bende hem siesta'nın yayınlamış olduğu hemde duplexsin DLC olanı var ama duplexi bir türlü açamadım
Merhaba v1.11 sürümü bende var güncel sürümü henüz yüklemedim etahen 2.5 de direk açılıyor oyun herhangi bir sorun yaşamıyorum kstuff 1.9 lite denermisin büyük ihtimalle açması lazım.

Itemzflow kullanmana gerek yok veri tabanı hataları oluyor ıtemzflow stabil değil kstuff 1.9 lite ile shadowmounterplus elf dosyasını gönderdiğinde açılması lazım.