LEGO Harry Potter Years 1-4 USA-EUR FULL ISO 1.32 GB FIXED - UNTOUCHED

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Psp Iso Oyun kategorisinde hako tarafından oluşturulan LEGO Harry Potter Years 1-4 USA-EUR FULL ISO 1.32 GB FIXED - UNTOUCHED başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,898 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Psp Iso Oyun
Konu Başlığı LEGO Harry Potter Years 1-4 USA-EUR FULL ISO 1.32 GB FIXED - UNTOUCHED
Konbuyu başlatan hako
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan kaurodono

ferhanANK

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 23, 2008
5,918
888
113
39
PSLAND:)
Merhaba hako şöyle bir hata alıyorum adı geçen partları 3 defa tekrar indirdim sorun nedir anlayamadın?

! C:\Users\pc\Downloads\hako.ind-legohp.part5.rar: hako-lhpy14.iso içinde paket veri sağlama toplamı hatası. Cilt bozuk
! C:\Users\pc\Downloads\hako.ind-legohp.part6.rar: hako-lhpy14.iso şifreli dosyasında sağlama toplamı hatası. Dosya bozuk veya yanlış parola girilmiş olabilir
Kardeş şifreyi doğru giriyorsun değilmi?Cilt bozuk hatasında adı geçen partları tekrar indirmek gerekiyor.3 kere indirmişsin ilginç.
Bende geçenlerde 8 partlık 1er gb lik partlar indirdim PS3 oyunu.Son partı 5 yada 6 kere indirdim anca oldu:)

Bozuk partlarda arşiv onarmayı dene birde kardeş.

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
9,305
17,263
113
Merhaba hako şöyle bir hata alıyorum adı geçen partları 3 defa tekrar indirdim sorun nedir anlayamadın?

! C:\Users\pc\Downloads\hako.ind-legohp.part5.rar: hako-lhpy14.iso içinde paket veri sağlama toplamı hatası. Cilt bozuk
! C:\Users\pc\Downloads\hako.ind-legohp.part6.rar: hako-lhpy14.iso şifreli dosyasında sağlama toplamı hatası. Dosya bozuk veya yanlış parola girilmiş olabilir
Evet ne yazıkki 5 ve 6.partlar serverda bozulmuş...Orijinal partlar bozuk olan eski bilgisayarımda olduğundan 5.ve 6. partları upload edemiyorum.O linkleri kaldırdım. Eğer 6.20 ve üzerinde bir CFW kullanıyorsan V2 versionu indir. onda güncelleme de var... 5.00 M33-6 yada 5.50 GEN kullanıyorsan fixleyip tekrar upload edebilirim ama senin indirdiğin linkleri silip tümünü tekrar indirmen gerekir.

Üzgünüm...

EDIT : Fixli 5.00 M33-6 da da çalışan version eklendi...

Son düzenleme: