Life is Strange Android Türkçe Yama İndir Çıktı!
Life is Strange Mobil Türkçe Yama İndir Çıktı!
Merhabalar bugün
Life is Strange oyunun
Android Türkçe yaması ile karşınızdayım. Oyunun çevirisini gerçekleştiren
Taner saydam'a burdan tekrardan teşekkürlerimi iletiyorum. Yamanın çeşitli platformlarda alternatifleri de bulunuyor örneğin
PS3 sürümüne
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için
Giriş yap
veya
Kayıt ol
anlayışınız için teşekkürler.
erişebilirsiniz.
Bu yama ile Mobil (Android) cihazınızdan Life is strange oyunun 1-5 bölümünü Türkçe oynayabilirsiniz. Yama oyunun en son sürümüne
(1.00.318.2) göre hazırlandı. tarafımca 3. bölüme kadar test edildi, bazı yerlede kod bozuklukları tespit ettim. Ancak yamadan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Oyunun geri kalanında da bir sorun olmayacaktır.
Patch ve
paketleme konusunda da yardımcı olan, ismini vermek istemeyen dostuma selamlarımı iletiyorum.
APK dosyasını da tüm bölümlerin kilidi açık şekilde modlayan
APKAWARD ekibine teşekkürü borç bilirim. Emek geçmemesi adına oyun açılışındaki
toast metnine ellemedim.
KURULUM
İndirdiğiniz rar dosyasını ZArchiver programı ile boş bir klasöre çıkartın. İlk olarak "com.squareenix.lis" klasörünü Android > obb'un içine kopyalayın.
Giriş yap
veya
Kayıt ol
(Obb klasörüne erişim izniniz yoksa: ayarlar > uygulama yönetimi > *files* (dosyalar) uygulamasının güncellemelerini kaldırın.
Giriş yap
veya
Kayıt ol
Bu şekilde ZArchiver programına obb klasörüne erişme izni verebilirsiniz.) Obb klasörüne "com.squareenix.lis" klasörünü attıktan sonra rar dosyasından çıkardığınız .APK dosyasını kurabilirsiniz.
İşlemler bu kadar. Aynı kurulum açıklaması rar içinde de yazmaktadır.
UYARI
Oyunun ilk bölümü yüklü şekilde gelecektir. Oyun içindeki "bölüm seçerek oyna" seçeneğinden istediğiniz bölümü ücretsiz Bir şekilde indirebilirsiniz.
Küçük bir uyarı vermek isterim oyunun ayarlarında *Google play hesabını değiştir* adında bir seçenek vardır. Ona tıklamayın oyun save dosyanızı göremez oyuna Baştan başlamak zorunda kalırsınız.
TUŞ GÖRÜNMEME HATASI
ekran boyutundan kaynaklı tuşlar görünmüyor, oyun içinde günlüge girip çıkamıyorsanız; düzeltmek için telefon ayarlarında "Bağımsız uygulamalarda ekran çentiği" ayarını açıp, oyun adını bulun. oyun adına tıkladıktan sonra seçenekler görünücektir onu mevcut durumundan değiştirip oyunda deneyin.
OYUNDAN ATMA HATASI
Giriş yap
veya
Kayıt ol
OYUN HAKKINDA
Life is Strange, oyuncuya geçmişi, şimdiyi ve geleceği etkileyebilmesi için zamanı geri alma imkanı tanıyan, ödüllü ve oldukça tutulan episodik macera oyunudur.
En iyi arkadaşı Chloe Price'ı kurtarırken zamanı geri alabildiğini keşfeden fotoğrafçılık son sınıf öğrencisi Max Caulfield'ın hikayesine katılın.
~"Bu eylemin sonuçları olacak"
Giriş yap
veya
Kayıt ol
TÜRKÇE ÇEVİRİ
TANER SAYDAM
ANDROİD PORT VE DÜZENLEME
YERAYAY
[Gizli içerik]