Eline saglik, kizim oynasin diye daha once baska yerlerden indirmistim ama bir turlui acamamisti. Simdi buradan indiryorum, insallah acilir ve oynanabilir.
Dosyaları oyunun altında yazdığım yerlere atarsan oynarsın... Oyunda hiçbir problem yok...oyunu çalışturırken 2 tane icon göreceksin doğru olan iconu seçip çalıştıracaksın...Tabii versionunda bir problem yoksa
Hiçbir bilgi vermeden böyle yardım istersen kimse sana yardım edemez çünkü kimse müneccim değil..Sorununu ve kullandığın versionu ve diğer bilgileri açık bir şekildeyazmalısın......
Siz gençler okumuyorsunuz .. "UCUS98744" klasörünü içindekilerle beraber PSP/GAME klasörüne atmanız gerekir.. Bu hatayı alıyorsanız siz dosyayı büyük bir ihtimalle SAVEDATA klasörüne atıyorsunuz.
Hako ben Little Big Planet dosyasını silmiştim işim olmaz diye ve şu an internete zar zor giriyorum rica etsem bana
"UCUS98744" Klosörünü link atarmısın?
Hako ben Little Big Planet dosyasını silmiştim işim olmaz diye ve şu an internete zar zor giriyorum rica etsem bana
"UCUS98744" Klosörünü link atarmısın?
Kardeş türkcesi şu demek oluyor. Psp sisteminde save dosyası hatalı yani ''Saved Data Utility'' ye gir orada Little Big Planet'li olan dosyayı sil tekrar oyunu aç