Little Big Planet V2.05 USA-EUR-V2.00 USA-EUR FULL 1.40 GB FIXED - UNTOUCHED

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Psp Iso Oyun kategorisinde hako tarafından oluşturulan Little Big Planet V2.05 USA-EUR-V2.00 USA-EUR FULL 1.40 GB FIXED - UNTOUCHED başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 24,615 kez görüntülenmiş, 57 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Psp Iso Oyun
Konu Başlığı Little Big Planet V2.05 USA-EUR-V2.00 USA-EUR FULL 1.40 GB FIXED - UNTOUCHED
Konbuyu başlatan hako
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Doom_or_Die

asilcenk

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 18, 2011
2
0
1
47
Eline saglik, kizim oynasin diye daha once baska yerlerden indirmistim ama bir turlui acamamisti. Simdi buradan indiryorum, insallah acilir ve oynanabilir.

FFAAtih04

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 21, 2012
14
0
1
ya nasıl çalıştırabilirim arkadaşlar

Bump: bende bir psp 1004 var ve bu oyunu açamıyoruum

Bump: yükledim am açınca bir yazı çıkıyo

Bump: ya hako abi bari sen cevap ver

Bump: lööööööööööööööötfeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen:12:

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
9,300
17,230
113
Dosyaları oyunun altında yazdığım yerlere atarsan oynarsın... Oyunda hiçbir problem yok...oyunu çalışturırken 2 tane icon göreceksin doğru olan iconu seçip çalıştıracaksın...Tabii versionunda bir problem yoksa

Hiçbir bilgi vermeden böyle yardım istersen kimse sana yardım edemez çünkü kimse müneccim değil..Sorununu ve kullandığın versionu ve diğer bilgileri açık bir şekildeyazmalısın......

baTbjk1903

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 22, 2012
6
0
1
29
Siz gençler okumuyorsunuz .. "UCUS98744" klasörünü içindekilerle beraber PSP/GAME klasörüne atmanız gerekir.. Bu hatayı alıyorsanız siz dosyayı büyük bir ihtimalle SAVEDATA klasörüne atıyorsunuz.
Hako ben Little Big Planet dosyasını silmiştim işim olmaz diye ve şu an internete zar zor giriyorum rica etsem bana
"UCUS98744" Klosörünü link atarmısın?

ilhami1453

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 11, 2011
92
21
8
v1 android ppsspp de çalışıyor du.Bu versiyonu da calışırmı acaba?

AA101

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 31, 2013
9
0
1
28
Ankara
Kardeş türkcesi şu demek oluyor. Psp sisteminde save dosyası hatalı yani ''Saved Data Utility'' ye gir orada Little Big Planet'li olan dosyayı sil tekrar oyunu aç