Loco Roco USA-EUR FULL ISO 562 MB

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Psp Iso Oyun kategorisinde hako tarafından oluşturulan Loco Roco USA-EUR FULL ISO 562 MB başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 11,568 kez görüntülenmiş, 34 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Psp Iso Oyun
Konu Başlığı Loco Roco USA-EUR FULL ISO 562 MB
Konbuyu başlatan hako
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan hako

kleid

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 11, 2014
17
2
3
Merhaba
Bu oyun için Untouched Loco_Roco_RETAIL_EUR_PSP-pSyPSP demişsiniz ama hem dosya boyutu hem de CRC32 değerleri farklı görünüyor.
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
9,304
17,254
113
Hımm evet. Şimdi orijinal paketle kontrol ettim tutmuyor. Bu oyunu ne zaman upload ettiğimi tam hatırlamıyorum çünkü çok sene oldu bir kaç defa da bir çok oyunun linki şikayet üzerine silinmişti. Tekrar upload etmiştim sanırım çıkış adında hata yapmışım.

Ama şimdi sana o versionun orijinal partlarını upload ettim onu indirebilirsin...

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
[Rar : 512 MB]

................ veya ................

Password : hako
Çıkış adı : Loco_Roco_RETAIL_EUR_PSP-pSyPSP

PeonGE

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 11, 2015
2
1
3
Biraz acemiyimde bi soru sorucam . Reis ben şimdi bunu indirdim neyi nereye atıcam bi anlatırsanız çok iyi olur

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
9,304
17,254
113
Biraz acemiyimde bi soru sorucam . Reis ben şimdi bunu indirdim neyi nereye atıcam bi anlatırsanız çok iyi olur
Oyunun altını okusaydın orada yardım linkini görürdün yani bunu :

Linke tıkla ve orayı oku ,soruna cevap orada.