PS5 Yardım Mafia old country yüklü oyun hata veriyor

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde eren-01 tarafından oluşturulan Mafia old country yüklü oyun hata veriyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 63 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı Mafia old country yüklü oyun hata veriyor
Konbuyu başlatan eren-01
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan asddfgh

eren-01

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ara 5, 2010
68
19
8
39
Öncelikle herkese iyi bayramlar dilerim. Dahili hafıza ya yükleyip bir kaç gündür oynadığım ouun bugün CE-107750-0 otun veya uygulama başlatılamıyor hatası veriyor. Harici disk üzerinden denediğimde çalıştı , dahili hafızadan oyunu"data" klasöründen silip tekrar yükledim ama aynı hata devam ediyor. Başına böyle bir sorun gelen ve çözüm bulan oldumu acaba, şimdiden teşekkürler...

asddfgh

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2021
852
411
63
Oyunu kopyalarken itemzflow üzerinden kopyalayın birde oyunu nasıl başlatıyorsunuz itemzflow shadowmount ile mi?

eren-01

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ara 5, 2010
68
19
8
39
Oyunu kopyalarken itemzflow üzerinden kopyalayın birde oyunu nasıl başlatıyorsunuz itemzflow shadowmount ile mi?
Öncelikle cevabın için teşekkürler. Evet silerken ps5 explorer i kullamıyorum yüklerkende itemflow üzerinden. Ama bir kaç defa crack çalıştırıp ps5 i yeniden başlattıktan sonra itemflow dan geri yükledim , kopyalama yaptığım harddisk eski bir harddisk belki ondanda kaynaklıdır. Şimdi tamamdır sorunsuz bir şekilde çalışıyor, tekrar teşekkürler...

asddfgh

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2021
852
411
63
Öncelikle cevabın için teşekkürler. Evet silerken ps5 explorer i kullamıyorum yüklerkende itemflow üzerinden. Ama bir kaç defa crack çalıştırıp ps5 i yeniden başlattıktan sonra itemflow dan geri yükledim , kopyalama yaptığım harddisk eski bir harddisk belki ondanda kaynaklıdır. Şimdi tamamdır sorunsuz bir şekilde çalışıyor, tekrar teşekkürler...
Rica ederim sorun çözüldüyse sevindim 🙂