Makaron NAOMI Emulator

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Sega Emulation kategorisinde Sakura tarafından oluşturulan Makaron NAOMI Emulator başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,905 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Sega Emulation
Konu Başlığı Makaron NAOMI Emulator
Konbuyu başlatan Sakura
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan koz1

koz1

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 20, 2008
44
6
8
46
açamadım emilatör oyunu görmüyo resimli anlatabilirmisin?

Sakura

Neo-Cps !
Kayıtlı Üyemiz
May 30, 2008
507
8
18
Ya arkadaşım , derdini tek bir başlığa yazarmısın ya...Ne istediğini tam anlayamadım...Ok , bir ara boş vaktimde yapacam...

Acedia

MelissA & AmAtisyA
Kayıtlı Üyemiz
Haz 14, 2008
627
0
16
46
süper oldu sağol, emülatör delisi oldum sayenizde...

koz1

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 20, 2008
44
6
8
46
tamam kuzen emilatörü açtım. oyun sorunsuz çalışıyor. sana paylaşımın ve yardımların için çok teşekkür ederim.

koz1

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 20, 2008
44
6
8
46
kuzen sana bir soru soracam ya. null dc naomiyle null dc dreamcast aynı emilatörmü? bir yerde marvel vs capcom 2 oyunu gördüm. onu indiricem. ama çalışırmı bilmiyorum. lütfen açıklarmısın?

Sakura

Neo-Cps !
Kayıtlı Üyemiz
May 30, 2008
507
8
18
Null DC'nin DC versiyonu ayrı , Naomi versiyonu ayrıdır...2 farklı emulator ama görünüm olarak benzer...DC versiyonu için birçok oyun bulunmakta.Marvel vs Capcom 2 de buna dahil....

Sen bu emulator ve dökümaları incele...

NAOMI İÇİN

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

DC için

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

koz1

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 20, 2008
44
6
8
46
shingo kardeş çok teşekkür ederim. harbiden büyük adamsın. bu dökümanlar sayesinde null dc naomideki kontrolleri kendime göre ayarladım. null dc dreamcast emusunu indirdim. marvel vs capcom2 yi indiriyom.tabii daemontools programınıda bil. kurdum. çok sağol. sayende emülatör delisi oldum

null dc dreamcast kontrol tuşlarını nasıl ayarlıyabiliriz. naomiyi ayarladım ama dreamcast'i ayarlayamıyorum. lütfen yardımcı olurmusun?

tamam kuzen buldum galiba. select plugins sayfasına girip ordan kontrol ayarlarını değiştirmemiz gerekiyormuş.

senden emülatörler kunusunda çok şey öğrendim. çok teşekkürler

Sakura

Neo-Cps !
Kayıtlı Üyemiz
May 30, 2008
507
8
18
Rica ederim , MCPSP 'deki her üyeye kapımız açıktır...

koz1

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 20, 2008
44
6
8
46
kuzen null dc dreamcast oyunlarını nerden bulabiliriz. bilgin varsa link verebilirmisin.