Mame 0.146 FULL Roms Paketi 42.1 GB

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Roms Dosyaları-İstek Hattı (Hack) kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan Mame 0.146 FULL Roms Paketi 42.1 GB başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,876 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Roms Dosyaları-İstek Hattı (Hack)
Konu Başlığı Mame 0.146 FULL Roms Paketi 42.1 GB
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan mctuna

elgado

Kayıtlı Üye
ADMİN
Moderatör
FORUMSAHİBİ
Kayıtlı Üyemiz
May 11, 2008
556
2
18
Siteye Git
Full paket olduğundan rom+snap ları mevcutmu içinde? Yani rar dan çıkarıldığında kullanıma hazır paket olarak mı çıkıyor ? Yoksa sadece rom arşivimi?

Niye soruyorum çünki bir kaç gün önce 25gb lık başka bir paket indirdim full diye sadece rom ları çıktı içinden. Emülatör'ü bi yerden indir rom ları bir yerden snap leri çıkmaz listede haydi ayrıca snap ara, onunla uğraşmak çok yorucu oluyor?

Özetle paket rar dan çıkınca herşeyi eksiksiz midir? :14:
Genelde sadece roms dosyaları çıkıyor arkadaşım

legal_34

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 27, 2012
12
0
1
41
Genelde sadece roms dosyaları çıkıyor arkadaşım
Bu da öyle ise yapacak bir şey yok. Bu kadar oyunun snap (caps) leriyle uğraşmak çok zor. Oyun resimleri listede çıkınca iyi oluyordu içeriğine göre bakıp oynuyordum :bebored:

Birde bir şey merak ediyorum mame nin birçok sürümünü gördüm internette gezerken. Hepsi aynı oyunlarmı? Yani versiyon yükselince sadece emülatör mü güncelleniyor.

Mame nin v0.120 den v0.140' a kadar versiyonu mevcut. Her versiyon da oyun paketleri farklımı oluyor ?

Takip edip en son sürümü indirsek diğer bütün versiyonları içeriyor mu ? Eyer farklı ise her versiyon arşiv için hepsini tek tek indirmeyi düşünüyorum (H)

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,731
60,533
113
44
Siteye Git
Genelde mame güncellemelerinde yeni oyunlar eklenir bazende oyunların farklı sürümleri eklenir

Yenilikleri ve eklenen oyunları emulatörün paylaşımını yaptığımız zaman yazmaktayız, bu şekildede takip edebilirsiniz

legal_34

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 27, 2012
12
0
1
41
Genelde mame güncellemelerinde yeni oyunlar eklenir bazende oyunların farklı sürümleri eklenir

Yenilikleri ve eklenen oyunları emulatörün paylaşımını yaptığımız zaman yazmaktayız, bu şekildede takip edebilirsiniz
Üstad o zaman bu cevabınızı eyer arşiv yapıyorsan hepsini indir olarak kabul ediyorum (H)

peki bu versiyon 0.146 nın snap'lerini temin etme şansımız var mıdır?

mctuna

Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,731
60,533
113
44
Siteye Git
Üstad o zaman bu cevabınızı eyer arşiv yapıyorsan hepsini indir olarak kabul ediyorum (H)

peki bu versiyon 0.146 nın snap'lerini temin etme şansımız var mıdır?

Aşağıdaki linkten her yeni versionun ve version ile gelen oyunların snaplarına ulaşabilirsin,beklediğin oyun olur ise indirirsin :)

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Genelde güncellemeler ile beraber yeni romsları veriyorum ama birz uzak kaldım

legal_34

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 27, 2012
12
0
1
41
Aşağıdaki linkten her yeni versionun ve version ile gelen oyunların snaplarına ulaşabilirsin,beklediğin oyun olur ise indirirsin :)

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Genelde güncellemeler ile beraber yeni romsları veriyorum ama birz uzak kaldım

İlginiz ve değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ediyorum. Hayırlı geceler olsun.. :azdaha:

mctuna

Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,731
60,533
113
44
Siteye Git
İlk mesaja 0197 full roms paketi eklenmiştir arkadaşlar