Mame'de Ses Ayarı

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde MAME kategorisinde izler tarafından oluşturulan Mame'de Ses Ayarı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,910 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı MAME
Konu Başlığı Mame'de Ses Ayarı
Konbuyu başlatan izler
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Refleton

izler

Erişim Engelli
Mar 8, 2009
44
1
8
Arkadaşlar mameyi arcade makinesinde oyunuyorum(montajı kendim yaptım bildiğimiz kollu atari)sorunum bir oyunun sesi çokken diğeri çok az geliyor her oyun değiştirdiğimde ses ayarı yapmaktan gına geldi.ingilizcem pek yok her oyunun sesini standart bir hale nasıl getirebilirim?

Not : bilgisayardada durum aynı bir samurai shodown 5 ile bir mortal kombat 2 açarsanız sesi hemen fark edersiniz.aslında oyunların tek tek sesi ayarlanabilir ama takdir edersiniz ki bu bir ömür sürer:D

Refleton

Forum Admini
Forum Admini
Eki 27, 2008
1,042
123
63
46
Tek tek ayarlanabilmesi bile çok iyi bir seçenek en azından bir çözümü varmış :D
Zaten Mame'de oynayabileceğin oyunlar sayılıdır benim şahsen oynadığım 3 ila 5 oyun vardır ama favorilerim 150 civari ki bunun için hazırladığım emek canavarı paketler var onlar bile bir ömür sürdü diyemem :D...

izler

Erişim Engelli
Mar 8, 2009
44
1
8
teşekkürler refleton zaten senin paylaştığın paketlerden kullanıyorum aslında soruyu direk sana soracaktım da nasıl yapıldığını bilmiyordum:Daynen dediğin gibi favorileri yapsam bile bana yeter

Refleton

Forum Admini
Forum Admini
Eki 27, 2008
1,042
123
63
46
Paylaştığım paketler dikkatini çekiyorsa buna buda ilgini çekecektir taze taze :)

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

izler

Erişim Engelli
Mar 8, 2009
44
1
8
dikkatimi çekmek ne zaten seni takipteyim üstat verdiğin linkte en üstteki mesajda benim:Dsamurai shodown hastasıyım eklememişsin üzüldüm ama bunlarda yeter eline sağlık

Refleton

Forum Admini
Forum Admini
Eki 27, 2008
1,042
123
63
46
Samurai Shodown da ufak bir sorunla karşılıaştım, bir sonraki güncellemede ilk sırada olacak :)