PS5 Klasör Oyun Marvels Wolverine PS5-DUPLEX

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Klasör Formatlı Oyunlar kategorisinde sezar061 tarafından oluşturulan Marvels Wolverine PS5-DUPLEX başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,451 kez görüntülenmiş, 64 yorum ve 44 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Klasör Formatlı Oyunlar
Konu Başlığı Marvels Wolverine PS5-DUPLEX
Konbuyu başlatan sezar061
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan StrangerIX

sallamalla

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 11, 2026
216
50
28

Title ID : PPSA03671
Platform : PS5 FW 13.00
Version : v01.001.005

Audio languages: English, Arabic, German, Spanish, Spanish, French, Italian, Japanese,
Polish, Portuguese, Portuguese, Russian

Screen languages: Arabic, Chinese, Czech, German, Modern Greek (1453-), English, Spanish,
Spanish, French, Hungarian, Italian, Japanese, Korean, Dutch, Polish,
Portuguese, Portuguese, Russian, Thai, Chinese

[Gizli içerik]​
teşekkürler oyunda farklı bir klasör daha var ebot bin dosya ve klasörleri yer değiştirelimmi

Batuhan3833

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 15, 2026
2
0
1

Audio languages: English, Arabic, German, Spanish, Spanish, French, Italian, Japanese,

Screen languages: Arabic, Chinese, Czech, German, Modern Greek (1453-), English, Spanish,

[Gizli içerik]​
Helal olsun reis ilk günden hemen

deltaz831

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 7, 2026
7
1
3

Title ID: PPSA03671
Platform: PS5 FW 13.00
Version: v01.001.005

[Hidden content]​

F.E.A.R

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 29, 2011
19
0
3
46
teşekkürler

[Gizli içerik]​

eralp03

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 10, 2013
12
1
3
38
Teşekkürler, benim ps 13.42 sürüm bu akşam kırma işlemi yapacağım, eğer olursa diye soruyorum, klasörlü oyunlar illa harici harddisk ile mi oynanıyor, pkg ye çevirip pc den ps ye atabiliyor muyuz? Keşke oyun yüklemeyle alakalı kapsamlı bir video olsa

felicia

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 17, 2026
7
1
3
Teşekkürler, benim ps 13.42 sürüm bu akşam kırma işlemi yapacağım, eğer olursa diye soruyorum, klasörlü oyunlar illa harici harddisk ile mi oynanıyor, pkg ye çevirip pc den ps ye atabiliyor muyuz? Keşke oyun yüklemeyle alakalı kapsamlı bir video olsa
klasörlü oyunu ps5e atmak neredeyse imkansız zorlukta, çok fazla dosyaya sahip oluyor bu yüzden önceden exfat formatına belirli programlarla çevirip tek dosya halinde ps5imize kopyalıyorduk fakat exfatta yükleme hızları ve oyun boyutu ciddi anlamda kötüydü artık fpkg desteği sayesinde tıpkı ps4 de yaptığımız gibi oyunu fpkg formatına çevirip, harici diskimizi konsolumuza takıp debug menüden package installer seçeneği ile dahili hafızaya kuruyoruz böylece yükleme hızları ve boyut orijinale çok yakın oluyor. lakin oyunun çalıştığı ps5 sürümleri ile sizin sürümünüz uyumlu değilse backport dosyasını beklemelisiniz veya kendiniz hazırlayabilirsiniz. ki bu konuda benim de bilgim yok.
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

klasörlü oyunu ps5e atmak neredeyse imkansız zorlukta, çok fazla dosyaya sahip oluyor bu yüzden önceden exfat formatına belirli programlarla çevirip tek dosya halinde ps5imize kopyalıyorduk fakat exfatta yükleme hızları ve oyun boyutu ciddi anlamda kötüydü artık fpkg desteği sayesinde tıpkı ps4 de yaptığımız gibi oyunu fpkg formatına çevirip, harici diskimizi konsolumuza takıp debug menüden package installer seçeneği ile dahili hafızaya kuruyoruz böylece yükleme hızları ve boyut orijinale çok yakın oluyor. lakin oyunun çalıştığı ps5 sürümleri ile sizin sürümünüz uyumlu değilse backport dosyasını beklemelisiniz veya kendiniz hazırlayabilirsiniz. ki bu konuda benim de bilgim yok.
ayrıca ftb server elf dosyasını (drakmor ftp srv kullanıyorum ben) ps5 inizde çalıştırıp çıkan ip adresiniz ile bilgisayardan filezillayı açıp ps5inizin size sunduğu ip ve portu girerek exfat veya ffpfsc(bu ekstra sıkıştırılmış format) uzantılı dosyalarınızı data/homebrew adlı klasörün içine kopyalıyorsunuz. tabii bunlardan önce shadowmount ve kstuff elflerini de çalıştırmanız gerek gözünüzü korkutmasın çok basit işlemler ama yerinizde olsam fpkg uzantılarını indirmeyi tercih ederim ki artık çoğu oyunun fpkg uzantısı yayımladı.

eralp03

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 10, 2013
12
1
3
38
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

ayrıca ftb server elf dosyasını (drakmor ftp srv kullanıyorum ben) ps5 inizde çalıştırıp çıkan ip adresiniz ile bilgisayardan filezillayı açıp ps5inizin size sunduğu ip ve portu girerek exfat veya ffpfsc(bu ekstra sıkıştırılmış format) uzantılı dosyalarınızı data/homebrew adlı klasörün içine kopyalıyorsunuz. tabii bunlardan önce shadowmount ve kstuff elflerini de çalıştırmanız gerek gözünüzü korkutmasın çok basit işlemler ama yerinizde olsam fpkg uzantılarını indirmeyi tercih ederim ki artık çoğu oyunun fpkg uzantısı yayımladı.
Teşekkür ediyorum anlatımınız için

aleyna can

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 14, 2009
154
57
28
45

[Gizli içerik]​
ellerine sağlık