[Max. Alternatif] Dante's Inferno FULL ENG ISO /Depositfiles (Tek Part) / Depositfiles+ Megaupload (2'şer Part) / Filefactory + Netload (5'er Part)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde McPsp Iso Oyunları kategorisinde TNT tarafından oluşturulan [Max. Alternatif] Dante's Inferno FULL ENG ISO \/Depositfiles (Tek Part) \/ Depositfiles+ Megaupload (2'şer Part) \/ Filefactory + Netload (5'er Part) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 12,858 kez görüntülenmiş, 70 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı McPsp Iso Oyunları
Konu Başlığı [Max. Alternatif] Dante's Inferno FULL ENG ISO \/Depositfiles (Tek Part) \/ Depositfiles+ Megaupload (2'şer Part) \/ Filefactory + Netload (5'er Part)
Konbuyu başlatan TNT
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Azeibo34

TNT

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 8, 2009
349
1
18

ISO: 1,68 GB (1.812.725.760 bayt)
Dil: İngilizce
Test: 5.50Gen-D3 & 5.03 GEN C
5.03 m33, 5.03GEN A-B ,5.50GEN A-B-C versiyonlarından birisine sahipseniz indirdikten sonra fixlemeniz gerekmektedir...Aksi takdirde siyah ekran problemiyle karşılaşırsınız.
Fixleme işlemi için
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Tür:FULL ISO​

Oyundan önce ben bir animesini izleyim konu hakkında fikrim olsun diyorsanız..
Türkçe altyazılı anime için
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
,
İngilizce altyazılı anime için
tıklayın...

Animeyide izledim ama ben Dante'nin cehennemine daha yakından bakmak istiyorum katlarda dolaşmak istiyorum diyorsanız sizi
alalım...

Herşey tamam artık oyun zamanı diyenlerdenseniz aşağıdan devam edin...

Mesajları eksiksiz okudum denemez ama TNT'nin verdiği dosyayı indirdim ve 5.50 GEND-3'te sorunsuz oynayabiliyorum.

Sağol TNT.
teşekkürler tnt :) pspde oynadığım en mükemmel oyun bravo yapımcılara demekki isteseler yapabiliyorlarmış
Arkadaşlar oyunda hiçbir sorun yok, hiçbir ayar yapmadan oyunu attım çalıştı.

Videodan da görebileceğiniz üzere versiyonum 5.03 GEN-C

çok sağol TNT.
megaupload linklerinden sömürdüm,attım oyunu hiç sorun olmadan 5.03 GEN-C'de çalıştı :c018:

Arkadaşlar ne linklerde nede oyunda herhangi bir sorun yok ben oyunu indirdim ve iki kerede bitirdim.Bu güzel paylaşımından dolayıda TNT arkadaşımıza teşekkür ederim..

süpersin abicim çok teşekkürler

Süper bir paylaşım olmuş. Teşekkürler.

Tnt arkadaşım yine farkını ortaya koymuş.Çok teşekkür ediyorum paylaşımı için.
...
..
.

İpucu: Eğer parçalara ayrılmış dosyalar varsa, her parçayı farklı bir kaynaktan indirebilirsiniz. Bu sayede sitelerin premium politikalarına takılmamış olursunuz.

Filefactory , Netload birbirlerine alternatiftir.Rapid farklıdır.

[/B]

[/CENTER]

istanbullu34

Erişim Engelli
Şub 26, 2010
12
0
1
39
varsın sürsün beklerız bukadar beklemısız zaten nedır yanı :D adamlar ıyı calısıyo hakkını vermek lazım

istanbullu34

Erişim Engelli
Şub 26, 2010
12
0
1
39
dün almanca versıyonunu ındırmıstım forumda dıl eklentısı yapıla bılır dıye bısey okumustum yanlıs hatırlamıyosam aslı varmıdır nasıl yapılıyorkı

boronzox

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 17, 2009
226
0
16
Dil dosyasını upload ediyorlar sendekiyle değiştiriyorsun ancak henüz öyle birşey uploadlanmadı...

istanbullu34

Erişim Engelli
Şub 26, 2010
12
0
1
39
anladım kardes bide rezident evil 4 psp için cıkmıs dıyolar hatta burda bırı yazmıstı aradım okdar bulamadım:15:

boronzox

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 17, 2009
226
0
16
O dediğin ancak bi 10 sene sonra olur o da belki :D
İmkansız şu an o grafiklerin PSP'de açılması.Yanlış haber :)
PSP için ayrı bir RE çıkacağı söylentileri vardı ama tam bilemiyorum.Sanırım çııkmıyor.

SOAD

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 17, 2008
164
0
16
Siteye Git
O haberi bende okumuştum.ama sonra öğrendimki adam pspye videosunu atmış psp yi hold a almış oynuyo gibi yapıyo:02: