PS4 Türkçe YAMA Max Payne PS4 Türkçe Dublaj & Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Oyun Türkçe Yama kategorisinde MyBe&Ka tarafından oluşturulan Max Payne PS4 Türkçe Dublaj & Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,041 kez görüntülenmiş, 52 yorum ve 49 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı Max Payne PS4 Türkçe Dublaj & Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan MyBe&Ka
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan doreson

MyBe&Ka

TR YAMA KING & PROGRAMMER
Kayıtlı Üyemiz
Mar 15, 2022
388
1,560
93
MyBe&Ka @MyBe&Ka ne zaman durmayı düşünüyorsun dostum :D
Aslında durdum dinlenme modundayım. :D ama bu birkaç efsane oyun gelmeyecek demek değil. Elde hazır olanları paylaşıyorum. Sonra 5510 sayılı Kanunun 60. maddesi ... vb emeklilik hakkımı kullanacağım :)

Nitr0

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 10, 2024
272
814
93
bu oyunu ilk oynadığımda deli olmuştum bir türlü geçemiyordum sürekli ölüyordum ve o ikonik ses yandım anam :)

Castellanos

CORÇ
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
10,832
56,038
113
Aslında durdum dinlenme modundayım. :D ama bu birkaç efsane oyun gelmeyecek demek değil. Elde hazır olanları paylaşıyorum. Sonra 5510 sayılı Kanunun 60. maddesi ... vb emeklilik hakkımı kullanacağım :)
Valla senin için ara verdim abim :)

1,2 yama daha yeter bugün, 1,2 gün paylaşım yok :)

Emeklerine sağlık.

emrahk1366

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 24, 2025
30
3
8
Max Payne PS4 Türkçe Dublaj & Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Max Payne PS4 Türkçe Dublaj & Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Selamlar Max Payne oyununun türkçe dublaj ve yaması ile karşınızdayım.

OYUN HAKKINDA

Max Payne, karanlık ve sinematik hikayesiyle bilinen, neo-noir tarzında üçüncü şahıs nişancı (TPS) türünde ünlü bir video oyunu serisidir

• Ana Karakter: Ailesi uyuşturucu bağımlıları tarafından katledildikten sonra adaleti kendi ellerine alan eski bir New York polisi ve dedektiftir.
    • Bullet Time (Ağır Çekim): Oyun dünyasında çığır açarak sinematik çatışmalarda zamanı yavaşlatma (Matrix tarzı) mekaniğini ilk defa geniş çapta popülerleştiren yapım olmuştur.
    • Atmosfer: Yağmurlu, karanlık New York sokakları, çizgi roman panelleriyle anlatılan trajik hikaye ve depresif ana tema serinin temelini oluşturur.
KURULUM

Ana oyun ve yama tek pakettir. indirip kurmanız yeterlidir.

TÜRKÇE ÇEVİRİ
MYBE&KA

TÜRKÇE DUBLAJ
dedinededin

TOOL
MYBE&KA

PS4 PORT VE DÜZENLEME
MYBE&KA

OYNANIŞ VİDEOSU

[Gizli içerik]

tesekkürler