MC Street Fighting Çıktı

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde OpenBor Emulatör kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan MC Street Fighting Çıktı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 13,230 kez görüntülenmiş, 81 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı OpenBor Emulatör
Konu Başlığı MC Street Fighting Çıktı
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan kyobekir

Bilal

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 26, 2008
217
2
18
ben oyunu dun aksam bitirdim ve hepsini yere yigdim yupppiiiii bakalim bir daha ki oyun nasil olucak tabi oyle bir proje var ise

nanobreaker

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 4, 2008
11
0
1
45
oyun çok güzel olmuş eline sağlık ya mctuna 9 canlıymışsın öldürüyom öldürüyom geri diriliyorsun :D hikayeyide güzel kurgulamışsın gaftiliğimi verin :D sirkeci şampiyonu bilal :D emeğine sağlık

ya birde bişey sorucam final fight dc yi bitiren var mı daha oyunun başında biraz adam pataklıyorum ve mavi ekran geliyor press home to exıt diyor nedeni ne olabilir

Thief Prince

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 15, 2008
365
1
18
45
oyunu bugun bıtırdım beyler gugel bı oyun olmus ama anlamadıgımj bısey benım total puanlarım yuz bıne yaklasırken eksıye dogru ınmesı we her boos karsılasmasında oyun kendı kendıne kapanıyo yenıden gırmek zorunda kalıyom warmı boyle bı sorun sızdede

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,740
60,819
113
44
Siteye Git
oyun çok güzel olmuş eline sağlık ya mctuna 9 canlıymışsın öldürüyom öldürüyom geri diriliyorsun :D hikayeyide güzel kurgulamışsın gaftiliğimi verin :D sirkeci şampiyonu bilal :D emeğine sağlık

ya birde bişey sorucam final fight dc yi bitiren var mı daha oyunun başında biraz adam pataklıyorum ve mavi ekran geliyor press home to exıt diyor nedeni ne olabilir
Final fight DC oyununu eski sürüm emulatörler ile bitirmiştim,son sürüm emulatörde bazı sorunlar olabiliyor mavi ekran hatası çıkabiliyor ama tekrar load yapıp aynı yerden devam edebilirsiniz çoğu oyunda bu şekilde sorun çözülüyor

Sakura

Neo-Cps !
Kayıtlı Üyemiz
May 30, 2008
507
8
18
İndirmeye başladım bile.Mctuna 'dan başka kral varmı bu alemde ? :d

Emeklerin için tekrar tşk....

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,740
60,819
113
44
Siteye Git
Hayır çalışmaz ama aşağıdaki emulatör ile oynayabilirsin,mc street fighting pak dosyasını pc emulatörünün paks klasörüne atman yeterli

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Emulatörün şifresi:
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.