PS5 PKG Oyun MCPSP PS5 Dahili Hafızadan Çalışan Oyunların Listesi

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 PKG Oyun İndir kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan MCPSP PS5 Dahili Hafızadan Çalışan Oyunların Listesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 10,664 kez görüntülenmiş, 202 yorum ve 26 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 PKG Oyun İndir
Konu Başlığı MCPSP PS5 Dahili Hafızadan Çalışan Oyunların Listesi
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan SachinMadusanka

ugur_ata

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 30, 2025
20
17
3
Az önce ne hikmetse Aragami 2 harici ssd'den çalıştı. Sadece tek yaptığım itemzflow girip scan for games demem oldu. Belki sizlerin de işine yarar
Bilgi için teşekkürler. Bu arada alternatif olarak ps5 webman üzerinden de oyun açabilirsin. İtemzflows çalışmazsa. Ben öyle de çok oyun açtım. Debug topla içinde mutlaka görmüşsündür

Euphrates80

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 20, 2020
81
76
18
Harici SSD var mı peki? 1000 MB okuma hızında olan ssdyi type-c portundan başlayınca dahili SSD gibi çok hızlı çalışıyor
Videolar da yabancılar arka portları kullanın diyince bende usb3.0 olan arka port'a taktım. Bende ki M2 değil normal Sata SSD
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Bilgi için teşekkürler. Bu arada alternatif olarak ps5 webman üzerinden de oyun açabilirsin. İtemzflows çalışmazsa. Ben öyle de çok oyun açtım. Debug topla içinde mutlaka görmüşsündür
Evet webman'i gördüm ama hiç içine girip nedir, nasıl çalıştırılır diye bakmadım. Nette araştırıp incelerim o kısmı da. Bende teşekkür ederim bilgi için

ugur_ata

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 30, 2025
20
17
3
Videolar da yabancılar arka portları kullanın diyince bende usb3.0 olan arka port'a taktım. Bende ki M2 değil normal Sata SSD
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Evet webman'i gördüm ama hiç içine girip nedir, nasıl çalıştırılır diye bakmadım. Nette araştırıp incelerim o kısmı da. Bende teşekkür ederim bilgi için
Dostum sadece içine gir o kadar oyunlar karşına çıkıyor ekstra hiçbirşey yok :) iyi oyunlar

Euphrates80

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 20, 2020
81
76
18
SSD üzerinden oyunları çalıştırmayı başardım ama data, etahen vs gibi klasör oluşturmadım. Sadece oyun klasörünü ssd kök dizinine attım ve itemzflowdan oyun klasörünü gösterdim ana ekrandan da oyunu çalıştırdım black myth, aragami 2 gibi oyunları çalıştırdım. Bilginize

coolcarlos7

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 23, 2020
242
117
43
PS4 oyunların nerdeyse hepsi çalışıyor. Ps5 oyunları bir hata veriyor, yada vermeden açıyor.

Castellanos

TR YAMA KING
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
8,035
50,663
113
Çok bilgilisin maşAllah ugur_ata @ugur_ata