PS5 PKG Oyun MCPSP PS5 Dahili Hafızadan Çalışan Oyunların Listesi

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 PKG Oyun İndir kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan MCPSP PS5 Dahili Hafızadan Çalışan Oyunların Listesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 10,695 kez görüntülenmiş, 202 yorum ve 26 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 PKG Oyun İndir
Konu Başlığı MCPSP PS5 Dahili Hafızadan Çalışan Oyunların Listesi
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan SachinMadusanka

aksu01

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 15, 2011
371
81
28
harici harddisk isteyen oyunların listesi de yapılsa.

Castellanos

TR YAMA KING
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
8,035
50,664
113
harici harddisk isteyen oyunların listesi de yapılsa.
🤣

Onları tespit etmek zor, ama işte onu da sizlerin bulması gerekiyor.

A plague tale oyunları, dahilide çalışmıyordu, ama şimdi çalışır mı bilmiyorum, çünkü sistem baya gelişti. Dahili de çalışmayan bir diğer oyun olan thymesia bile çalıştı. Belki onlar da çalışabilir.

aeliusmaximus

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 24, 2026
54
4
8
Ps5 içine büyük boyutlu bir disk takma imkanı var mı? Mesela 5tb. Tüm oyunlar dahiliden çalışır harici diske gerek kalmaz. Ben ps5 almayı düşünüyorum ama böyle yarısı dahilide yarısı haricide oyun arşivlemek sıkıntı olacak.

Castellanos

TR YAMA KING
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
8,035
50,664
113
Ps5 içine büyük boyutlu bir disk takma imkanı var mı? Mesela 5tb. Tüm oyunlar dahiliden çalışır harici diske gerek kalmaz. Ben ps5 almayı düşünüyorum ama böyle yarısı dahilide yarısı haricide oyun arşivlemek sıkıntı olacak.
Önce konsol alın, sonra M2 SSD alırsınız..

Konsol fiyatları aldı başını gidiyor zaten.

aeliusmaximus

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 24, 2026
54
4
8
M2 ssd yi söküp normal disk takmak mümkün mü diye merak etmiştim. M2 ler aşırı pahalı o yüzden büyük boyutlu normal harddisk alıp kullanmak mümkün mü yani.

Castellanos

TR YAMA KING
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
8,035
50,664
113
M2 ssd yi söküp normal disk takmak mümkün mü diye merak etmiştim. M2 ler aşırı pahalı o yüzden büyük boyutlu normal harddisk alıp kullanmak mümkün mü yani.
PS4 dahili olarak SSD destekler. SSD'lerin fiyatları da uçmuş, orası ayrı bir konu zaten.

Harici ssd kullanmak daha mantıklı bana göre.

Fat Kasa 30.000 TL civarı, M2 de aldınız diyelim, bu ikisi size en az 40.000 TL'ye patlar.

Harddisk dediniz, bazı oyunlar harddiskte kasıyor, yani oynanmıyor. O yüzden Harici SSD almak daha mantıklı. PKG olmadığı için ben HARİCİ SSD'nin alınmasını M2'ye göre daha doğru buluyorum.

Hamz06

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 29, 2019
233
66
28
İstanbul
Ben ilk başta data içine koymuştum. Daha sonra shadowmount eklentisinin görmesi için data/etahen/games içine koymuştum oyunları. Ama requiem cihazın kendi hafızasında çalışmıyor diye biliyorum.
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Bu sitede aşağılarda ppsa05366 yani requiem in sadece haricide çalıştığı yazıyor.
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Data içine yeni klasör oluşturup oyunlar ismini de veren de vardı galiba bu sitedeki bir videoda.
3.0 Harici harddisk'ten hata verdi ve bende dahili ssd hafızazına kopyalamak istedim ama data'nın içine "PS5_GAME"diye bir klasör'ün içine attım oyunu görülmedi sonra sildim oyunu tekrar data klasör'ünün içine yükledim yine görülmedi itemflows'ta

Castellanos

TR YAMA KING
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
8,035
50,664
113
3.0 Harici harddisk'ten hata verdi ve bende dahili ssd hafızazına kopyalamak istedim ama data'nın içine "PS5_GAME"diye bir klasör'ün içine attım oyunu görülmedi sonra sildim oyunu tekrar data klasör'ünün içine yükledim yine görülmedi itemflows'ta
Süresiz Etahen konusuna göz atın, onu kurun.

Portal3

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 28, 2023
320
124
43
Bu videoda 2.30 daki işlemi yapınca yani klasör neredeyse orayı seçip kareye basınca bazen açılmayan oyun açılıyor denemek isterseniz.